RETRO RÁDIÓ

Henry Kettner totál kiakadt: „Rémálmomban ne jöjjön elő az a szag és látvány, amit a mellékhelyiség rejtett”





Henry őszintén vallott a TV2 műsorában megélt tapasztalatairól. Bár sok szempontból nagy élménynek tartja az átélteket, nem választaná ezt az életformát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.24.
kendőzetlen őszinteség

Henry Kettner az egyik legismertebb hazai online tartalomgyártó: 221 ezer feliratkozója van a YouTube-csatornáján, és 216 ezren követik az Instagram-oldalát. A fiatal hírességet november 22-étől a TV2 Farm VIP című műsorának második évadában láthatjuk, melyről élménybeszámolót tartott a Velvetnek.

Fotó: TV2

Életre szóló tapasztalat számára a műsor

„Az utazásaim során igyekszem komfortos szállásokat választani, itt viszont nem dönthettem arról, hol hajtom álomra a fejem. Először is elmondanám azt a három dolgot, ami rossz volt. Allergiás vagyok a szalmaporra, és mivel szalmán aludtunk, több éjszaka is befulladtam. Voltak olyan esték, amikor kimentem, és inkább a szállás előtt köhögtem, hogy ne ébresszem fel a többieket. A második a „fürdőszoba”. Nem volt meleg víz, így a kútról kellett hoznunk magunknak vizet, majd azt felmelegíteni, és úgy tisztálkodni. A harmadik a vécé. Rémálmomban ne jöjjön elő az a szag és látvány, amit a mellékhelyiség rejtett. Bár ezek rosszul hangzanak, mégis azt mondom, hogy életem egyik legnagyobb élménye volt. Nemcsak megismerkedtem rengeteg új emberrel, hanem belekóstolhattam abba is, milyen nagy munka az állattartás és a növénytermesztés” – mesélte a fiatal híresség.

Henry nem szívesen élne vidéken

Nem hiszem, hogy ez az élet nekem való. A Farm VIP ugyan megmutatta, mennyi szépsége van a természetnek, mégsem hiszem, hogy képes lennék mindennap ezeket a feladatokat csinálni. Az állatok például aranyosak voltak, jó volt etetni és itatni őket, belelátni, hogyan is működik egy gazdaság. Le a kalappal azok előtt, akik ezt az életet választják!” – árulta el a Velvetnek a fiatal férfi.

„Megtanultam csapatban dolgozni”

„A sárgák versenyzőjeként megtanultam csapatban dolgozni. Nem azt mondom, hogy magamnak való vagyok, inkább úgy fogalmaznék, hogy szeretem egyedül megcsinálni a dolgaimat úgy, ahogy jónak látom. A makacsságot itt félre kellett tennem” – vallotta be Henry.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás