Újabb fordulat történt a Diana-ügyben.

Mint ismert, Diana hercegnő 1995-ben adott egy interjút Martin Bashir riporternek, aki egy kamuabortuszról szóló papírt mutatott meg a hercegnőnek. A papír arról szólt, hogy Tiggy Legge-Bourke-nek, Vilmos és Harry dadájának abortusza volt, mert Károly herceg teherbe ejtette. Ezzel vette rá Bashir Dianát az elhíresült interjúra. Ugyanis a szívek királynője mindig is gyanította, hogy a férje és a dadus összeszűrik a levet, de az ezt igazolni látszó dokumentumot látva Diana hajlandó volt kamerák előtt beszélni.

A nem túl elegáns riporteri húzásnak azóta sem lett semmilyen következménye. Vádat ugyan emeltek ellene, ám a rendőrség végül elejtette az ügyet. Azonban a brit közszolgálati műsorszolgáltató nem hagyta annyiban a dolgot. Mivel úgy gondolta, hogy annak idején Tiggy Legge-Bourke nevét meghurcolták, ezért a Telegraph szerint kártérítésként több mint 100 ezer fontot ajánlottak fel neki.

A hírek szerint az ügyben most sem nyilvánult meg az egykori dadus semmilyen formában, így nem szólt most sem arról, hogy volt-e valaha is Károly herceg és ő közötte bármi is. Ugyanakkor Diana egy halála előtt írt feljegyzésében arról írt: „a férjem autóbalesetet tervez, fékhibával és súlyos fejsérüléssel, hogy feleségül vehesse Tiggyt“.

Így már érthető, hogy miért gondolják sokan azt, hogy a Károly herceggel azóta is közeli barátságot ápoló volt dadus akkoriban valóban a trónörökös szeretője volt.