Kikotyogták Harry herceg erotikus titkát, ebben nem lesz köszönet





A herceg személyisége teljesen megváltozott, amióta feleségül vette Meghant. Szaftos történet köszönt most vissza a múltból!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.31.
kaland

Egy ex-sztriptíztáncos elevenített fel egy kalandos Las Vegas-i estét, amikor megszerezte Harry herceg alsónadrágját, amely szuvenírt most árverésre bocsájt. A fekete alsót Carrie Reicher elmondása szerint búcsú ajándékként kapta még 2012-ben. A hölgy azt a pikáns részletet is megosztotta, hogy Harry azon az estén meztelenül léggitározott egy biliárd dákóval.

A 43 éves Carrie megjegyezte, az alsónemű a „régi mókás Harry-re” emlékezteti, aki szerinte mára már unalmassá vált felesége, Meghan mellett - írja a Daily Star. „Harry olyan unalmassá vált, ez nagy szégyen. Amikor Vegasban bulizott, mindenki szerette őt és imádott vele szórakozni. Ez a nadrág legalább arra emlékeztet, milyen volt… amikor Harry volt a mókás herceg.” – fejtette ki a volt sztriptíztáncos, aki sajnálja, hogy Harry ennyire megkomolyodott. Szerinte még családapaként is ki kellene engednie néha a gőzt, ehelyett teljesen elvesztette egykori személyiségét.

A 37 éves herceg az Egyesült Államokban él feleségével, Meghannel és két gyermekével. Családja miatt hagyta hátra „vad” életstílusát, és ahogy megírtuk, barátai véleményére sem ad többé.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás