A 24 éves brit nő egy dokumentumfilmben vallott arról, milyen volt élete első hármasszex-kalandja. Laura egyébként kísérletező típus, így ez az aktus csak a pont volt az i-re életében.

A nő nem sokat gondolkodott, amikor lehetőség adódott, egyből jelentkezett az „Életem első édes hármasa” című dokumentumfilm szereplőválogatására. Az aktust ugyan nem közvetítette a show, de az az előtti és az az utáni nyilatkozatokat, benyomásokat videóra vették.

Laura elmondta, egy fiú barátjával és egy számára idegen lány társaságában bújt ágyba

Őszintén kifejtette, hogy eleinte fel sem fogta, hogy hármas szex lesz köztük, de valahogy mégis megtörtént a légyott. Állítása szerint az aktus lenyűgöző volt, és a másik lány is nagyon elégedetten hagyta el a szobát… Olyannyira, hogy el sem hitte, ez volt számára az első hármas. Laura szerint ez az ideális felállás, alig várja az ismétlést. Hozzátette, két férfival már nem szívesen állna össze.

(Forrás: Pixabay)

A nézők megosztóan állnak az intim témákat feszegető műsorhoz. Míg vannak, akik izgalmasnak, a legtöbben inkább felháborítónak tartják a magánélet ilyen szintű kiteregetését. Sokan elképzelni sem tudják, hogy a műsorban szereplő fiatal lány hogy volt képes másnap megjelenni a munkahelyén.