A mindennapokban tökéletesen kiegészítettük egymást, mindketten pörgő, szociális emberek vagyunk, jöttünk-mentünk, barátok, család, buli, stb… aztán én hamar eljutottam arra a szintre, hogy felnőtt emberek vagyunk, én akkor 25 éves voltam, Pali 41, amikor megismerkedtünk. Nagyjából 1-2 év alatt én eljutottam oda, hogy akkor mire is várunk? Finoman jeleztem is…” – emlékezett vissza Adrienn arra az időszakra, amikor még Győrfi Pál nem hogy családot nem akart, de esküvőt sem.
„Bennem jelentkezett ösztönszinten ez az igény, ő is így érezte, csak ellenállt. Ez addig ment, hogy már zavaró volt a mindennapokban. És akkor megbeszéltük, hogy tartunk egy hónap szünetet. Úgy, hogy előző este még így öleltük egymást, hogy nem akarlak elengedni. Mégis meghoztuk ezt a döntést, hogy nyugodt, tiszta fejjel el tudjuk dönteni azt, mit akarunk az élettől. Hajlandóak vagyunk-e kompromisszumot kötni, lemondani a saját vágyainkról, annak érdekében, hogy együtt legyünk” – vallott a házasság előtti nem könnyű időszakról Salgó Adrienn Polgár Tündéék YouTube-műsorában.Ezután a pár egy hónap szünetet tartott. A kapcsolatuk mélypontjáról a pár drámai őszinteséggel beszélt.„Egy hónap után úgy éreztük, hogy mindennél fontosabb, hogy mi együtt legyünk. Ez mindkettőnktől alkalmazkodást igényelt” – mondta a mindenki által oly jól ismert mentősök szóvivője.
A kapcsolatnak nyilván ez volt a mélypontja, mert megszűnt egy hónapra” – ismerte be Győrfi Pál, aki persze visszanézve már szégyelli magát, amiért nem szeretett volna gyereket, hiszen az azóta megszületett két lányát Isten ajándékának tartja és imádja őket.