Csütörtökön érkezett a hír, elhunyt Kis Grófo édesapja. A legendát az egész hazai zenésztársadalom gyászolja, aminek sok sztár azonnal hangot is adott. Az internetes oldalakat elárasztották a gyászoló sztárok megemlékezései.

Bangó Margit a osztott meg egy közös képet Grófóval.

Drága Grofó😞
Mély fájdalommal búcsúzom tőled, példaértékű ember voltál a családod összetartásában nevelésében és nem…

Posted by Bangó Margit on Thursday, December 3, 2020

A csodálatos hangú énekesnő rengetegszer vendégeskedett nála, és így emlékezik vissza. „Legalább 45 éve ismertük egymást. Hatalmas tisztelet volt benne a pályatársak és a zene iránt, az élete pedig igazán példaértékű volt nemcsak a cigányság, hanem a magyarság számára is.”

„Csodálatosan vigyázott a családjára, egy igazságszerető ember volt„– mesélte a Borsnak a Kossuth-díjas énekesnő. Elárulta azt is, hogy utoljára tavaly találkoztak egy közös fellépésen Kis Grófóval és az édesapjával.

„A mi köreinkben csak öreg Grófónak neveztük a kis Laci édesapját. Ezen csak mosolygott. Szerettem őt, minden nagyobb koncertemen ott volt. Egyszerűen nem térek észhez, megrázott a halála. Derült égből villámcsapásként ért a tragédia. Szegénykém nagy súlytöbblettel élt, talán ez is hozzájárult a betegségéhez. Hiszek benne, hogy Isten megsegíti a családját, és bízom benne, hogy őt is a kegyelmébe fogadja. Imádkozom értük, hogy ne érezzék magukat egyedül, illetve azért, hogy Grófonak legyen könnyű a föld – fejezte be Margit a visszaemlékezését a Borsnak.

Jolly sokkal komolyabb szavakkal illette az öreg Grófót.

„A cigányság elveszítette a királyát, a kis Grófo pedig az édesapját! Szeretném kifejezni a részvétemet, elképzelni sem tudom, milyen fájdalmat érezhet a család. Nagyszerű ember volt, kedveltem őt” – idézte a zenészt a Bors.

Közös számuk a No Roxa Áj még évek múltán is hasít az interneten, de azóta nem dolgoztak együtt újra. Komoly harag sosem volt közöttük ennek ellenére.

LL. Junior a facebook-oldalán emlékezett meg a legendáról –„ Magyarország legnagyobb hangú énekese, Grófo az Úrhoz távozott.”

Mély fájdalommal értesültünk a tragédiáról , miszerint testvérünk, Magyarország legnagyobb hangú énekese, Grófo az…

Posted by L.L. Junior on Thursday, December 3, 2020

Curtis a közösségi oldalán nyilvánította részvétét a híres roma művész családjának.

Ugyan néhányszor találkoztak csak a zenésszel, de őt is megrázták az események – „Erőt és békét kívánok az egész családnak”

Mély fájdalommal értesültem a tragédiáról😢
Grófo a híres roma művész elhunyt
Nyugodjon békében bratyesz🙏

Részvétem az egész családnak!

Posted by Curtis on Thursday, December 3, 2020

Kis Grófo édesapját többek között Gáspár Győző is gyászolja –„Legyen könnyű a föld neked!”

Legyen könnyü a föld neked! 🖤 R.I.P. Grofo Egy legenda ment el ez hihetetlen 😥 Isten adjon neki örök nyugodalmat és 😥😥 Részvétem az egész családnak😢

Posted by Gáspár Győző on Thursday, December 3, 2020