Kislányként vélhetően mindenki olyan, álomba illő esküvőről ábrándozik, mint amilyenben a gyönyörű magyar modellnek, Varga Viktóriának volt része július 2-án, szombaton. A szőke szépség 6 év szerelem után mondott igent milliárdos sztárfocista párjának, Graziano Pellènek – számol be a Bors.

Milliárdos fizetés

Igen, az újdonsült férj történetesen egy 36 éves olasz csatár, egykor az Azzurri, azaz az olasz válogatott színeiben szaggatta az ellenfél hálóját, de az elmúlt években a Shandong Lunengben szerepelt többnyire a kínai élvonal egyik legjobban fizetett focistájaként. Évi közel 6 és fél milliárd forintnak megfelelő összeget tett zsebre – írja a lap.

Eljegyzés Dubajban

A mesébe illő szerelem igazán olaszosan indult. Graziano a közösségi médiában nézte ki magának a gyönyörű magyar modellt több mint tíz évvel ezelőtt, és mivel igazán temperamentumos férfi, nem is hezitált túl sokáig, azonnal írt egy üzenetet Vikinek. Bár a modell elsőre kikosarazta a sármos sportolót, Graziano nem adta fel. A második hódítási szakasz, azaz amikor 100 szál vörös rózsát küldetett a lány hotelszobájába, végül sikerrel zárult. Olyannyira, hogy a pár hat éve van együtt, az eljegyzésre pedig tavaly került sor. Pellè ezt sem aprózta el, Dubajban, a ­Burdzs Kalifa rózsaszirmokkal borított tetején tette fel a nagy kérdést szíve választottjának, Viki pedig azonnal igent mondott.

Világraszóló lagzi

A nagy olasz lagzira július 2-án került sor az olaszországi Puglia tartományban található Ostuniban, ami egy lenyűgöző tengerparti város. A szertartásnak a Masseria Lamacoppa nevet viselő luxusvilla adott otthont, az esküvő másnapján pedig a világ egyik legkülönlegesebb éttermében, a sziklafalba vájt Grotta Palazzesében vendégelték meg a násznépet – írja a Bors.

Viki az Instagramon osztott meg néhány valóban varázslatos képet az esküvőről, ahogyan évek óta teszi a nem mindennapi életük részleteiről is. Az Instagram alapján nagyjából az egész évük egy hosszú, nagy vakáció, általában mindig valamilyen napsütötte paradicsomi helyen vannak és élvezik egymás társaságát.

Fotó: Instagram

Bocsánat, hogy eltűntem, de az elmúlt két napot nagyon szerettem volna átélni, a telefonomat is eltettem. Micsoda nap volt! Olyan különlegesen sikerült! Az esküvő előtt pár nappal érkezett meg a családom Puglia tartományba, együtt vacsoráztunk, a lagzi előtti éjszakán pedig a barátaim is megjöttek. A ceremónia másnapján a Grotta Palazzesében mind együtt vacsoráztunk, ami egy csodálatos étterem Polignano a Maréban, a szertartásra a közeli Ostuniban került sor” – árulta el Viki az Instagramon, a képek tanúsága szerint pedig hajnal egyig biztosan eltartott a buli.

Meccsen buktak le

Varga Viki és Pellè románcára a 2016-os foci Eb-n derült fény, miután a győri modell a lelátóról szurkolt a focista párja mezében. A kamera többször is mutatta a szemrevaló lányt a közvetítés alatt, és az újságírók, valamint a tévések nyomozása után derült ki, hogy a sármos olasz sportoló szíve egy magyar bombázóért dobog.