Tavaly júliusban mindenkit megdöbbentett, ami a színésznővel történt: a villamoson rátámadtak, ki akarták rabolni, ő pedig kiesett a járműből, szilánkosra tört a csuklója, és több öltéssel kellett összevarrni a fejét. Sokáig álmatlanság és rémálmok gyötörték emiatt. Eltelt egy év, és a művésznő jobban van, mint valaha. A hot! magazin Várbéli otthonában látogatta meg, ahol titkairól mesélt.

– Évekkel ezelőtt elmentem egy sámántáborba a Bükk erdejébe, ahol megismerkedtem a gyógynövények erejével és persze a tarot-kártyával. Mondták, hogy van érzékem hozzá. Korábban a tanítványaim is mindig visszaigazolták, hogy különleges detektorokkal rendelkezem. Ez persze azzal jár, hogy túlérzékeny vagyok, magamra veszem azt is, amit nem kellene. A színitanodám a pandémia miatt bezárt, de a világ minden tájáról ma is kikérik a tanácsomat az egykori tanítványaim – mondta a hot!-nak.

Forrás: hot! magazin

„Felmerül bennem néha, hogy abba kellene hagynom a teréz­anyaságot”

Mária mindig is sok emberről gondoskodott egyszerre; ott voltak a fiai, ma már az unokák is, akikkel ha kell, önfeledten hintázik a játszótéren. Előfordul, hogy úgy érzi, túlcsordul a lelke.

– Hívő vagyok, hiszek abban, hogy azt csinálom, amiért leküldtek ide a Földre. A színészettel szórakoztattam az embereket, a tanodában rengeteg gyereknek segítettem elindulni. Manapság felmerül bennem néha, hogy abba kellene hagynom ezt a „teréz­anya­ságot”. De inkább megfogadtam, hogy amíg élek, járni fogok pszichiáterhez, annyira jó. Megszoktam, hogy sok problémát oldok meg, amiket nem onthatok a szeretteimre, ezért ott jól kibeszélem magam, amikor úgy érzem – mesélte a hot! magazinnak Mária, aki most lelkileg teljesen kiegyensúlyozott. – Ez a nyár jobb, mint a tavalyi, nagyon jól vagyok. Már a villamosra is felszállok, de ha tehetem, kerülöm a tömeget, inkább sokat gyalogolok. Hetente háromszor járok tornázni a művészsport szakosztályba. Egészségmániás vagyok! Nemrég felkértek egy ruhamárkához modellnek, hetvenöt évesen én vagyok itthon a legidősebb modell!