Kőkeményen megdolgozik a formásabb alakért Tina és Emilio, akik egy éve döntötték el, hogy életmódot váltanak. A páros száműzött minden hizlaló finomságot az életéből, fehér húsokra, halakra és zöldségekre váltották a fehérliszt- és cukordömpinget.

Emilio és Tina

Fotó: Drága családom

„Nekünk szinte már fel sem tűnik, hogy más az étkezésünk, az életünk. Teljesen természetes, hogy nem csipegetjük a kenyeret, hogy a főétkezésnél saláta a köret és az, hogy nem tömjük magunkat cukorral. Sokkal jobb így az életünk és a várt eredmény sem maradt el” – mondta Tina, aki tovább szeretne fogyni.

Emil és én is szeretnénk még 10 kg-ot leadni. Mindig ez a legnehezebb, de most különösen. Hiába az odafigyelés, a diéta, az utóbbi pár hétben kicsit megrekedt a fogyásunk. Nem mozdul a súlyunk lefelé, ezért új fegyvert vetünk be” – vallotta be Tina, akinek férje szintén nem adja fel.

„Még szigorúbbra húzzuk az étkezéseket Tinával, ami nem könnyű, mert nemrég tartott nagybevásárlást. Isteni kolbászok, felvágottak vannak a hűtőben, de most hozzá se nyúlunk. Nagyon odafigyelünk a kajára és rákapcsolunk a mozgásra is. Ezzel tudunk lendíteni a dolgon, muszáj egy kicsit megpörgetni a testmozgással, mert nem szeretném, ha az a 10 kg rajtam maradna” – tette hozzá a Drága családomban Emilio.