Horváth Csenge anyukájától örökölhette szépségét és magabiztosságát is, hisz régóta modellkedik. Most egy fotós kedvéért egészen pikáns fotósorozatot mutatott be, ahol még a melltartó is lekerült róla.

Csengének egyébként a személyes Instagram-oldalára is érdemes egy pillantást vetni, ahol ugyan visszafogottabb, de nagyon művészi képeket lehet találni a fiatal hölgyről.

Az anya–lánya páros nem véletlenül nagyon népszerű hazánkban, de legutóbb a család egy másik tagjáról is írtunk. Kemény gyerekkoráról vallott a LifeTV-n Vajtó Lajos. Fésűs Nelly szerelme sok időt töltött intézetben.

„Én nagyon kemény életet éltem, apám szigorú katonatiszt volt, nyolc évig voltam intézetben. Sokat költözött, azt mondta, hogy én nem leszek játszótéri utcagyerek, úgyhogy beadott egy intézetbe. Anyám zokogott, nehezen élte meg. Édesanyám a Lipótmezőn dolgozott a zárt osztályon, éjszakai munkát is vállalt, de akkor is hozott reggel szendvicset… nekem a világ legjobb édesanyja volt” – mesélte. Amikor ő gyerek volt, a családjukban csak az apja szava számított.