Curtis és Kriszti nyáron jelentették be, hogy többé már nem alkotnak egy párt. Azóta a zenésznek új barátnője van, akivel már posztolt is közös képet Instagram-oldalán.

Most a rapper szerelme Barnai Judit erősítette meg kapcsolatukat. A sportolónő a Blikknek árulta el, hogy nyáron Balatonlellén ismerkedett meg Curtissel egy közös barátjuk révén, aki bemutatta őket egymásnak. A válogatott kosárlabdázónő eddig nem beszélt a magánéletükről, mert úgy gondolta, ez nem tartozik a nyilvánosságra. Azt viszont megerősítette, hogy szerelmük stabil lábakon áll, sőt egymás őrangyalai, a negatív kommentekkel pedig nem foglalkozik Curtis kedvese.

A fiatal nő még hozzátette:

„Azóta is sokat vagyunk együtt, de mivel engem a klubom és a kosárlabda Győrhöz köt, ami napi szintű edzéseket és elfoglaltságot jelent, ezért inkább Curtis jön le hozzám rendszeresen.”

Bár Curtis barátnője kihangsúlyozta, hogy szerelmük csak kettőjükre tartozik, és ennek részleteit ezután sem szeretnék ország-világ tudtára adni, azért reméljük még hallunk a boldog párról.