Egyre hajmeresztőbb történetek kerülnek felszínre, mióta a volt megasztáros előzetes letartóztatásba került csalás és sikkasztás gyanújával – írja a Blikk.

Már korábban elkezdődött a takarítás! A mai napig rács mögött van az a férfi, aki, mint most kiderült, komoly fenyegetést jelentett Feketére. Drog miatt csukták le, most kisebb gondja is nagyobb annál, hogy korábbi üzlettársán bosszút álljon” – állította a lapnak egy, az ügyet jól ismerő személy.

Elmondása szerint az énekes egyértelműen túlélésre játszik, próbál a felszínen maradni, s ezzel egyre több embert ránthat magával.

„Kiderült, hogy az egyik áldozatát és annak párját is feljelentette, akikről azt állította, bezárták őt a saját irodájába. Ezek az emberek most járkálnak a rendőrségre, és több év börtön fenyegeti őket” – magyarázta, majd egy negyedik embert is említ, akinek Fekete nemcsak tartozik, de komoly bűncselekménybe is belekeveredett.

Már nem csak a pénzük elvesztése miatt aggódhatnak az énekes üzletfelei (Fotó: Bors)

„48 milliót adott Dávidnak az a férfi, akinek a nevére később egy másik áldozat autója lett átíratva, belerángatva ezzel a sikkasztási ügybe. Ezt a személyt meghallgatta a rendőrség, de nem mondott semmit. Fél, hogy kiderül a bűnrészessége” – summázta az informátor.

Ezzel még mindig nem ért véget a sor, jelenleg is házi őrizetben van az az autókereskedő, aki szintén hatalmasat bukott Fekete Dávid miatt.

Sokat üzleteltek, rengeteg autót vett át a kereskedéséből. Érdekes, hogy ezek után egy füles nyomán a TEK egy bevásárlóközpont parkolójában csapott le a férfira, és persze drogot is találtak a kocsijában. Ment a hűvösre, több 10 millió forintjába került, hogy házi őrizetbe kerüljön. Ezalatt befuccsolt a vállalkozása, a felesége pedig elhagyta a közös gyerekükkel együtt” – tudtuk meg a lap a bennfentestől.