Pedro Pascal és Oscar Isaac karrierje is szárnyal az utóbbi években, ám a két színész nem riválist keres a másikban – szívmelengető barátságuk példaértékű nemcsak a harcokról híres Hollywoodban, hanem a hétköznapi életben is. A két sztár számára nem is lehetett kérdés, hogy a nehézségekkel terhes 2020-as évet is együtt, családjuk és barátaik körében búcsúztatják.

 

A buliról Isaac felesége osztott meg először képeket, amelyeket Pascal is úgy kommentált, hogy „Pápá, 2020, végeztünk veled!”.

A 41 éves guatemalai Isaac és a 45 éves chilei Pascal 2019-ben dolgozott együtt a Határok mentén (Three Frontiers) című forgatásán, barátságuk azóta is töretlen, rendszeresen osztanak meg közösségi oldalaikon közös képeket. Mindketten részesei a Star Wars-univerzumnak is: Isaac a legutóbbi Csillagok háborúja-trilógiában vált közönségkedvenccé a pimasz Poe Dameron karakterével, míg Pascal a Mandalorian sorozat címszerepében látható. Ugyan a két szereplő különböző időkben élt, a rajongók kifejezetten örülnének, ha a két barátot ismét közös produkcióban láthatnák.