Egyre feszül a helyzet az Exatlon versenyzői között, ami akár a játék folyamát is befolyásolhatja majd. A Bajnokok és a Kihívók is csapattagjai is komoly gondokkal küzdenek, hiszen az Andrásaik folyamatos feszültséget szítanak.

A Bajnokok Virág Andrisra vannak teljesen kiborulva, hiszen ő az, aki nem tudja kontrolálni az érzelmeit. A folyamatos agresszív reakciói pedig nagyon irritálják a társait.

„Bántva éreztük magunkat!”

Kása András pedig azzal borzalja fel a kedélyeket, hogy mostanában túl harsány lett a viselkedése. A futamok közben a játékos megjegyzéseit a csapat lány tagjai kifejezetten gúnyosnak érezték. Bár András bocsánatot kért érte, Bogiék mégsem tudták igazán elfogadni ezt.

„A Fater az ügyességi feladatok után mondta azt, hogy azért nem ment nekünk, mert fújt a szél… Ezt egy picit gúnyolódónak éreztem, mert a fiúknak ment, nekünk nem. Mi is érzékenyebben reagáltunk, és nyilván sokkal rosszabbul esett, mintha egy olyan futam után mondja, amit simán lehozunk. Bántva éreztük magunkat” – mondta a lányok nevében Bogi.