A vívó a Nemsok YouTube-csatorna vendége volt, ahol a vele kapcsolatos pletykákról és a játéka befejezésének okáról is mesélt.

Eltávoztam akaratlanul. Nagyon-nagyon visszamennék futni. De ez most így alakult” – kezdte mondanivalóját a fiatal lány.

Arra a kérdésre, hogy milyen érzés volt hazatérni, azt felelte Janka, hogy nagyon hideg volt, ez volt az első reakciója hazaérkezése után. A műsorban pedig kifejtette, valójában mi volt az oka, hogy a játékot abba kellett hagynia.

Tóth Jankát sokan a győztesnek várták a játék végére (Fotó: TV2)

Visszahajlott az ujjam a legelső napomon, és vittem tovább ezt a fájdalmat. A nagy csúszdás pályán, amikor jöttem le, akkor a vízben bicsaklott ki az ujjam. Visszahajlott és itt ilyen fekete volt. Megnyúlt a szalagom” – árulta el a vívó.

Ezt követően beszámolt róla az Exatlon volt versenyzője, hogy a kommentelők vadabbnál vadabb történetekkel álltak elő, amelyek közül egyet még például a nagymamája is elhitt.

Olyanokat kaptam, hogy 3 hónapos terhes vagyok , cukorbeteg is, elrabolt a dominikai kakaómaffia, versenyen voltam Dohában, meg zsűriztem” – mondta el mosolyogva Janka, majd hozzátette: „A nagymamám is megkérdezte, hogy terhes vagy? Mondom, nem” – nyilatkozta a sportoló.