A szerelmesek ünnepe alkalmából a TV2 egy igazán különleges videóval készült az Exatlon rajongói számára: megkérdezték a versenyzőket, hogy ők hogyan szoktak romantikázni Valentin-napon.

Különleges videóval készült a TV2 az Exatlon rajongóinak: a versenyzők elmesélik, hogy ők hogyan szoktak romantikázni, hogyan szokták megünnepelni a Valentin-napot – írta meg a Ripost.

A játékosok igazán aranyos és kedves gondolatokat fogalmaztak meg a szerelmesek ünnepéről.

„Azt gondolom, hogy a Valentin-nap a szerelmesek számára egy nagyon kis kedves nap, ellenben nem csak ezen az egy napon kell a másik személyére nagy figyelmet fordítani, hanem minden egyes nap ott kell lennünk a párunk mellett. De egy nagyon kedves kis ünnep, amit tök jó így meghitten együtt tölteni. Én eddig egyetlen egy Valentin-napot sem töltöttem párkapcsolatban, úgyhogy sajnos az ezzel kapcsolatos érzéseimről nem tudok beszélni.”

„Amikor mi ezt megtartottuk a párommal, akkor tényleg az volt, hogy azon a napon próbálok reggeltől estig csak vele lenni, nem a munkával foglalkozni, vagy nem a sporttal foglalkozni, hanem reggeltől estig közös programokat kitalálni, elmenni túrázni esetleg, egy vacsora, vagy valamilyen romantikus kikapcsolódás.”