Nehéz helyzetbe került kedd este az Exatlonban a Bajnokok egyik kiváló versenyzője, Somhegyi Krisztián. A versenyző a párbaj után teljesen kiakadt, el is viharzott.

Somhegyi Krisztián bevallotta, hogy megbánta, amiért Móricz Dánielt küldte a párbajra, aki végül ki is esett. Igyekezett a statisztikát nézni, de azzal nem számolt, hogy csapattársának nem fog feküdni a pálya.

„Mindig igyekszem fair és objektív döntést hozni, ebben mindig döntő a statisztika, hiszen a számok nem hazudnak, de nyilván vannak egyéb tényezők, amik befolyásolhatják a döntésemet. A pályát és az ügyességit nem ismerjük előre, így azzal a ténnyel nem tudtam számolni, hogy Daninak nem fekszik majd. Nem a legjobb döntést hoztam meg a csapat számára sem, de ezekkel a döntésekkel együtt kell élnünk. Remélem, hogy sokáig nem kell megélnünk hasonlót” – mondta a versenyző a Ripostnak.

Somhegyi Krisztián szerint ebben a szériában nagyon sok balszerencse éri a Bajnokok csapatát (Fotó: Tv2)

A párbaj után ki is fakadt, elmondta a csapattársainak, hogy elege van a sorozatos kudarcokból és a kifogások nem jelentenek megoldást.

„Egy nagyon hosszú balszerencsés sorozaton vagyunk túl, és nem tudtam már magamban tartani a gondolataimat és elfogadni a kifogásokat. Úgy éreztem, hogy becsaptuk saját magunkat, hogy megnyugodjunk. Ezt egy ponton túl azonban nem lehet csinálni, és én Dani kiesése után jutottam el oda, hogy kimondom, amit gondolok, mert csak így, ilyen stílusban lehet helyrerántani a csapatot. Ha valaki ezt nem érti meg, akkor le fog maradni és ki fog esni”.