RETRO RÁDIÓ

Évek kínkeserves perei után nagyon beindult Nótár Mary karrierje





2016-ban szinte a nulláról kellett újrakezdenie mindent, amikor hosszú és bonyolult per vette kezdetét volt kiadójával. Az énekesnő azonban képes volt felülkerekedni ezen. Most olyan sok bulija van, mint talán még soha, amivel vissza tudja szerezni azt a pénzt, amitől elesett a jogvita miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.16.
visszatérés

Interneten terjedő fenyegető hangvételű videók, odaszólogatások, rendőrségi feljelentés, bíróság… Nótár Maryvel nagyot fordult a világ hat évvel ezelőtt, amikor összerúgta a port a volt zenei kiadójával. Egy elszámolási vita odáig fajult, hogy a felek a bíróságon kötöttek ki, de addig, amíg idén év elején meg nem született ott az ítélet, a kiadó rendelkezett Mary zenei jogaival, így letiltották a Facebookról, az Instagramról, és a You­Tube-csatornáját is. Mary, bár erős nő, voltak időszakok, amikor úgy tűnt, nem fogja sem fizikailag, sem érzelmileg bírni ezt a nyomást, alig volt bevétele, és elesett attól, ami élteti: a színpadi szerepléstől – írja a Bors.

Nem hittem el, hogy kibírom

Bár az énekesnőt kemény csajnak ismeri a világ, ő mégis többször volt annak a határán, hogy elbúcsúzzon az akkor már 14 éve töretlen sikereitől.

Borzasztó nehéz éjszakáim voltak, és még nehezebb nappalok, nem hittem el, hogy kibírom. A karrierem ugyan nem ingott meg egy pillanatra sem, de voltak egy páran, akik azon dolgoztak, hogy meginogjon, vagy akár véget is érjen… – mondta a Bors megkeresésére Nótár Mary, majd így folytatta: – De én sosem adtam fel! A szívem mélyén mindig is tudtam, hogy nekem a színpadon a helyem, nekem énekelnem kell, dalokat kell írnom… Muzsikuscsaládból származom, a véremben van a zene.

Jubileumi nagykoncertje lesz

Mary hozzáállása sokat segített abban, hogy ne tudják teljesen ellehetetleníteni.

– Bármivel próbálkoztak a rosszakaróim, egyvalamit nem tudtak eltüntetni: engem, azaz Nótár Maryt. Engem, aki fiatal kora óta kitart és küzd a sikereiért, aki a dalaival maradandót alkotott, aki belopta magát az emberek szívébe, aki most a 20 éves Jubileumi koncertjét ünnepelheti… – írta hivatalos Facebook-oldalán az énekesnő.

A pénteki, Barba Negrába meghirdetett nagykoncertje, ahol a 100 Tagú Cigányzenekarral lép fel, egyébként csak az egyik dolog, amire büszke lehet. A másik, hogy újra a legsikeresebb, és ezzel együtt a legtöbbet kereső hazai előadók között tudhatja magát.

Az élet kárpótolja végre

Aki figyelemmel kíséri Mary hivatalos oldalait, az láthatja, hogy az énekesnőnek nagyon sok fellépése van az utóbbi időben. Vannak olyan hétvégék, amikor két nyilvános koncert mellett egy esküvőn és egy születésnapon is fellép, nincs olyan hétvégi napja, amikor kettőnél kevesebb koncertet kell adnia. Bár Mary nem szeret a pénzről beszélni, amikor azt kérdeztük tőle, hogy ha ilyen sok bulija van, az vajon hoz neki annyi bevételt, hogy visszaszerezze azt a kiesést, amit ez a sokévnyi kihagyás okozott, szűkszavúan válaszolt:

Aranyozott kastélyt nem veszek belőle, de tény, hogy van okom azt gondolni, hogy most kárpótol az élet az elmúlt hat év keserűsége után.

Heti 4-5 milliót is meg lehet keresni

Akár 500 ezer forintot kereshet egy bulin egy Maryhez hasonló kaliberű zenész, ezt olyan koncertszervezők mondták, akik képben vannak az idei árakkal.

Egy felkapott mulatós zenész gázsija bulinként 500 ezer forint körül mozog – mondta a Bors megkeresésére egy neve elhallgatását kérő szervező. – Nem nehéz ebből kiszámolni, hogy egy hétvégén ez 4-5 milliós bevételt jelent, persze azt is fontos hangsúlyozni, hogy a zenészeknek elég sok kiadásuk van – magyarázta a szakértő, majd hozzátette: – De még így is kétségtelen, hogy jövedelmező a szakma. Már akit sok helyre hívnak, annak.





Ezeket olvastad már?
Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában - Videó

Megdöbbentő, mit talált Wolf Kati a táskájában - Videó

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

Korda György 85 évesen újra stúdióba vonult

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Akkora szerelem lett ez az egész, hogy magam sem értem” – megdöbbentő vallomást tett a műtétje után lábadozó Széphalmi Juliska

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

„Nekem ez a legszebb ajándék” – Soltész Rezső unokája Luxemburgból repül haza nagypapája 79. születésnapjára

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás