Megható produkcióval indult A Dal 2021 műsora! A versenyzők a novemberben elhunyt Balázs Fecóra emlékeztek, az Ugye, nem hiszed el? című slágerével.

Ezek után bevonult a megújult zsűri: Nagy Feró, Vincze Lilla, Mező Misi, Ferenczi György. Sőt, az is kiderült, hogy Freddie mellett ki vezeti az egyetlen hazai dalválasztó show-t.

Ő pedig nem más, mint Orsovai Reni, aki tavaly még Rácz Gergő oldalán versenyzőként lépett a színpadra, majd a győzelmet is bezsebelhették.

Fotó: MTVA

A Dal 2021 élő adásait január 30-tól szombat esténként 19.35-től hét héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión. A közmédia csatornája a magyar könnyűzene tehetségeit, az általuk létrehozott értékteremtő magyar nyelvű produkciókat hivatott segíteni a műsorral. A jubileumi évadban újdonság, hogy 40 produkciót láthatnak a nézők, amelyek részt vesznek az online Akusztik Dalversenyben is. A négy előválogatót két elődöntő követi. A fináléba 8 versenyző jut, mindkét elődöntőből 4-4 produkció. A március 13-ai döntőben a zsűri által legjobbnak ítélt, legtöbb pontot kapott 4 produkcióra szavazhatnak a nézők, az ő szavazataik alapján kerül kihirdetésre a végső győztes.