Mozgalmas időszak elé néz az Emilio família, amely nemrég úgy döntött, megválik az eddigi fészektől és új, tágasabb otthon után néz. Tina és Emilio nemrég meg is kezdték a ház értékesítését, az érdeklődök pedig jönnek is.

„Sűrű időszak ez most, de nem bánjuk, eljött az ideje, hogy nagyobb házba költözzünk, ezt ugyanis kinőttük. Az új álomotthon keresése mellett is zajlik az élet, Emilio hol koncertezik, hol pedig új dalokon dolgozik” – árulta el a Drága családomban Tina, aki nem titkolja, néha ő is kidől a sok tennivalótól.

Emilio és Tina

Forrás: Drága családom

„Emil általában éjjel dolgozik, új dalokat is inkább akkor ír. Így vannak olyan napok, hogy este 7-kor már lefekszik aludni, hogy kipihenje a megelőző napok hajtását. Olyankor Vivivel kínosan ügyelünk rá, hogy ne zajongjunk. Ritkán, de van, hogy nekem is szükségem van egy korai lepihenésre. Sajnos Emil és Vivi olyankor érzik igazán elemükben magukat. Megy a tánc és az ének, nem épp a legpihentetőbb a párosuk” – tette hozzá Tina, aki minden szabad percét új otthonuk tervezésével tölti.

Bár még nincs meg az új otthonunk, gondolatban már be is rendeztem. Vivi fehér és púderrózsaszín szobát szeretne, ezért el is kezdtem a bútorok, kiegészítők szemlézését. Én már látom magam előtt a nappalit is, ahova kivételesen egy fehér falat is tervezek, némi csavarral. Már a vágyott festményeket is kinéztük, amik a falat fogják díszíteni. Most már csak azt a házat kell megtalálnunk, amire igazán vágyunk” – tette hozzá a családanya.