Vasárnap este hatalmas balhéval indul a TV2 legújabb kalandreality műsora, a Farm VIP! A hírességek vidáman érkeztek meg az első játék színhelyére, ám hamar kiderült, hogy nem mindenki szeretne a fair play szabályai szerint játszani, így el is szabadulnak az indulatok. Sebők Vili ugyanis láthatóan nem tartotta magát a szabályokhoz, amivel tisztességtelen előnyt szerzett. A becsülettel játszó piros csapat tagjai természetesen felháborodtak és kezdetét vette egy komolyabb szócsata.

„Csalók! Mi megóvjuk az eredményt, mert csaltál! Ne csaljatok már, hallod? Fair play-t játsszunk már, gyerekek!” – támadtak az egykori válogatott focistára a pirosak. Ambrus Attila ráadásul bevitte a mélyütést és emlékeztette ellenfelét, hogy nem ez a játék az első, amelyben fittyet hányt a fair play szabályaira. „Focistaként is nagy színész voltál!” – kiabálta át a Viszkis.

„Tudtuk, hogy erős egyéniségek fognak találkozni a két csapaton belül, illetve a két csapat közötti megmérettetésekben is, de hogy ilyen felfokozottan küzdenek majd és ilyen elszántan szeretnének nyerni, jobban teljesíteni a másiknál már az első adásban, arra mi sem gondoltunk. Ráadásul mindkét csapatban vannak sportolók is, akik különösen érzékenyek a fair play-re. Ezért rögtön az első találkozáskor felszínre került a csalás, nem csalás témaköre” – nyilatkozta a Ripostnak a műsorvezető.

Fotó: tv2