A Dal

Már az év elején izgulhattunk azért, melyik szerzemény kaphatja a 30 induló közül Az év dala címet. A Duna Televízión hat héten át minden szombat este követhettük a műsort, melyet végül március 7-én Rácz Gergő és Orsovai Reni nyert Mostantól című közös duettjükkel. A két énekes a cím mellett 75 millió összértékű nyereményt is kapott, amellyel tovább építhetik zenei karrierjüket, illetve az MTVA számos egyéb megjelenési lehetőséggel is támogatja az előadópárost, és ezáltal a magyar könnyűzene fejlődését is.

A Dal januárban hétről hétre ismét folyatódik, immáron 40 versenyzővel.

MTI/Mónus Márton

Exatlon Hungary

Idén is összecsaptak a Bajnokok és Kihívók a dominikai akadálypályákon. Az öt hónapnyi embert próbáló küzdelem után júniusban ért véget a TV2 Exatlon Hungary című műsorának második évada. Idén két győztest is hirdettek. A női versenyzők közül dr. Busa Gabriella győzedelmeskedett, aki a Bajnok csapat tagjaként ékezett a versenybe. A fiúknál pedig Böjte Dávid, azaz Dave vihette haza a 15 milliós főnyereményt, ő a Kihívók között indult a versenyen. Mindkét atléta rögös utat járt be a döntőig, utólag viszont életük legszebb kalandjaként tekintenek vissza a versenyre.

Az Exatlon pedig 2021-ben újabb versenyzőkkel tér vissza a képernyőre.

Fotó: TV2

Love Bistro

Szeptemberben négy hét után véget ért a Love Bistro. A TV2 gasztrorealityjében tizennyolc pár versenyzett a győzelemért. A showt végül Tücsi és Sofron István nyerte meg, akik bár nagyon ügyesek voltak a verseny során, mégis úgy érzik, hosszú és fáradtságos út vezetett a véghajráig. A szerelmesek „Az év bisztrótulajdonosa” cím és díj mellett 5 millió forintot is hazavihettek.

Ez a díj a lakásunk dísze lesz, hiszen nagyon megszenvedtünk érte, nagyon hosszú út áll mögöttünk. Rengeteg öröm, rengeteg kudarc és rengeteg ebből való építkezés, mint a párkapcsolatunkban, mint a verseny során. El sem hiszem, hogy ez megtörtént, nagyon boldogok vagyunk” – mondta el Sofron István győzelmük után a Metropolnak.

Fotó: TV2

Sztárban Sztár

Két év után visszatért a TV2 képernyőjére a Sztárban Sztár műsora is, ahol a megújult négytagú zsűri – Köllő Babett, Papp Szabi, Bereczki Zoli, Kökény Attila – és a nézők tíz héten át követhették végig kedvenceik átalakulását vasárnap esténként. A 12 énekes közül minden adás végén elbúcsúzott valaki, így a november 8-ai döntőre három versenyző maradt. Vastag Csaba, Tóth Andi és Szabó Ádám szoros küzdelmet folytattak, a nézők végül Ádámot szavazták meg nyertesnek.

Fotó: Bors

Farm VIP

14 mindenre elszánt celeb érkezett a Farm VIP-be, hogy megmutassa rátermettségét és kitartását a vidéki életben. A piros és sárga csapat tagjai négy héten át küzdöttek minden hétköznap este a TV2-n a termelési feladatokkal, akadálypályákkal, a nehéz körülményekkel és persze egymással is, hiszen arról is egymás között kellett dönteniük, hogy egy-egy kör végén kinek kell búcsúznia a játéktól. Vasvári Vivien lett a legjobb női versenyző, a végső döntő előtt azonban neki kellett távoznia a farmról, így Kucsera Gábor kajakos és Novák Zalán korábbi exatlonos között zajlott az utolsó küzdelem.

A nyolc versenyszámból álló küzdelemben végül Zalán győzeldelmeskedett, aki 11 millió forinttal is gazdagabb lett.

Dancing With The Stars

Fergeteges produkciókkal és felemelő érzésekkel találkozhattunk szombat esténként a TV2 Dancing With The Stars első évadában, ahol 12 ismert ember profi partnereivel mutatta be tánctudását a legkülönbözőbb műfajokban. A tíz héten át tartó showműsorban a négytagú zsűri és a nézők közösen dönthették el, kik juthatnak tovább a következő fordulóba, és ki az az egy páros, akinek búcsúznia kell az adás végén.

A versenyben a világhírű sorozatsztár, Gabriela Spanic is részt vett partnere, Andrei Mangra oldalán. A Paula és Paulina sztárja egészen a döntőig „táncolt”, ahol Gelencsér Timivel és Hegyes Bertalannal kellett összemérnie tánctudását. A versenyt végül Timiék nyerték meg.

„Leírhatatlan hála mindenki felé, aki ebben a produkcióban részt vett. A legnagyobb köszönet Bercit illeti, aki nyár óta mellettem állt, mindent megtanított, és nem csak mesterként, hanem barátként is. Ez a barátság a legnagyobb nyeremény számomra” – mondta a győzelem után a 26 éves modell.

A Dancing With The Stars második évada 2021-ben folytatódik majd.

Fotó: TV2