Elon Musk szexuálisan zaklathatott egy légiutaskísérőt, amire még egy jelentős pénz összeg kifizetése után is fény derült. 2018-ban a milliárdos férfi a cége, a SpaceX 250 ezer dollárt fizetett egy légiutas-kísérőnek, hogy rendezze az üzletemberrel szembeni szexuális visszaélés miatti keresetét – írta meg Business Insider.

Elon Must tagadja, hogy valaha is szexuális zaklatást követett volna el

A lap értesülései szerint a keresetet beadó nő a SpaceX vállalati repülőgépflottájánál dolgozott légiutas-kisérőként. Az esetet a lap birtokába került dokumentum bizonyítja. Ebben az alkalmazott elmondta, hogy mi történt vele. Eszerint Elon Musk a gépen elővette a nemi szervét, majd a nő belegyezése nélkül a lábához dörzsölte azt.

Ezek után pedig a férfi felajánlotta, hogy egy vesz egy lovat a sértettnek, amennyiben ő erotikusan megmasszírozza Muskot.

Az eset állítólag 6 éve, 2016-ban történt. A részletekre a nő elmondásából, illetve e-mailes levelezésekből lehet következtetni. A nő ezek alapján az információk alapján beszámolt a barátjának arról is, hogy miután elvállalta a légiutas-kísérői állást, arra ösztönözték, szerezzen masszőrképzést, hogy Muskot később meg tudja masszírozni, ha kell.

A lap a dokumentumokkal kapcsolatban megkereste a milliárdos férfit, aki elsőre időt kért , mert úgy gondolja sokkal nagyobb dolgok állhatnak a történet mögött.

„Ha hajlamos lennék a szexuális zaklatásra, nem valószínű, hogy 30 év alatt ez lett volna az első eset, ami a napvilágra kerül” – válaszolta Elon Musk, aki úgy véli a történet valószínűleg politikailag motivált lehet.