RETRO RÁDIÓ

Ezt mondták a magyar sztárok a harmadik oltásról





A harmadik oltás látványosan csökkenti a delta-variánssal való fertőzés esélyét a szakemberek szerint, ezért Európában elsőként Magyarország tette lehetővé a koronavírus elleni harmadik védőoltás felvételét. A sztárok sem haboznak, felveszik a harmadik oltást.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.19.
3. oltás

Tilla az elsők között kapta meg az emlékeztető oltást

A műsorvezető a két AstraZeneca vakcina után Modernát kapott, ami rendesen megviselte a szervezetét. Ám Tilla ezt egy cseppet sem bánta, ugyanis nagyon fontosnak tartja a védőoltást.

Fotó: Metropol/MG

Megkaptam a 3. oltásomat, ez most Moderna volt az Astrák után, és keményen beütött a cucc! Éjjel remegtem, reszkettem, minden bajom volt, másnap pedig végig feküdtem” – számolt be az Instagram-oldalán Tilla.

Kovács Kati október végén veszi fel a harmadik oltást

Mindenképpen szeretném felvenni a harmadik oltást is, nehogy valamelyik családtagom megfertőzzem. Nem az oltástól kell félni, hanem az oltatlanságtól. Én az első két oltásomnál sem éreztem semmit, és utána sem jelentkezett semmilyen mellékhatás. Törökbálinton kaptam meg, nagyon kedvesek voltak, mosolyogtak, úgyhogy a harmadik dózist is ott szeretném felvenni. Ha minden jól megy, erre október 21. után fog sor kerülni” – mondta a Metropolnak az énekesnő, aki sajnos több ismerősét is elvesztette a vírus miatt, így nem akar kockáztatni.

Fotó: Metropol/SzL

Pásztor Erzsi szerint sokan félvállról veszik a vírust

A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő az elsők között kapta meg a koronavírus elleni védőoltást, így számára is indokolt a harmadik dózis felvétele. Pásztor Erzsi szerint sokan félvállról veszik a vírust, az emberek nagy többsége mintha elfelejtette volna, milyen rémes időket éltünk át.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

Ha a háziorvosom jelez, én beadatom magamnak a harmadik oltást is, ez nem is lehet kérdés. Félek az ősztől, a sok új megbetegedéstől…” – nyilatkozta korábban a színésznő, aki az allergiája miatt Pfizer-vakcinát kapott az első két alkalommal.

Korda György: Amint jelez a háziorvosunk, megyünk!

A Korda házaspár az elmúlt időszakban önkéntes karanténba vonult, és otthonukban vészelték át a veszélyhelyzetet. Amint lehetőségük volt, felvették a védőoltást és az emlékeztető oltással sem szeretnének sokat várni. Ahogy jelez az orvosuk, azonnal beoltatják magukat.

Fotó: Bors/Bánkuti Sándor

Amint jelez a háziorvosunk, megyünk! Úgy látom, Magyarországon jól állunk a beoltottak terén, de sajnos még mindig sokan úgy gondolják, hogy az oltás rossz, és a vírus nem is létezik. Bízom benne, hogy előbb-utóbb ők is megváltoztatják az álláspontjukat, és az elmúlt másfél év szomorú eseményei nem ismétlődnek meg.

Szikora Róbert: Természetesen újraoltatom magam!

Az énekes a Szputnyik V vakcinát kapta meg az első két alkalommal. Számára fontos, hogy a koncertek alatt is biztonságban érezze magát, ezért nem hezitál, ha a háziorvosa jelez. Az emlékeztető oltást is kész beadatni magának!

Fotó: Nemzeti Sport

Nincs fontosabb az egészségnél! Természetesen újraoltatom magam én is, ahogy szükségessé válik. Várom a háziorvosom jelzését” – nyilatkozta a Ripostnak Szikora.

 





Ezeket olvastad már?
„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás