RETRO RÁDIÓ

Egyre nehezebben viseli a karantént Bangó Margit, így nagyon örül, hogy ma végre beoltják





Az énekesnő tavaly tavasszal még pozitívan nyilatkozott a kényszerű bezártságról. Akkor Bangó Margit a szíve mélyén még örült is annak, hogy pihenhet és otthon lehet a családdal. Azóta fordult a világ. Az előadóművész már nagyon szeretné visszakapni régi életét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.29.
bangó margit oltás

Bangó Margit 71 éves lesz április 4-én, amit szigorúan szűk családi körrel ünnepel majd. Az előadóművész most úgy érzi, egy kis időre elvesztette fiatalos, lendületes énjét. Margit a Borsnak azt is elárulta: már a főzés sem okoz neki olyan örömöt, mint korábban.

„Most már azt mondom, legyen vé­ge! Elegem van és egyre nehezebben viselem a négy fal közötti létet. Az elején még pozitív voltam, hisz a tavalyi év első hónapjaiban lévő hajtás után kifejezetten jólesett egy kis pihenés az életemben, de már sok, ami most van. Ez a bezártság őrület, és megvisel engem is, pedig én pozitív szemléletűnek tartom és érzem magam” – avatott be minket Margit, aki a főzéssel is felhagyott az elmúlt hetekben.

Annyira unja a karantént, hogy a főzés sem okoz neki már örömet

„Egy darabig a főzés okozta nekem az örömöt. Teljesen kikapcsolt és jólestek a finom falatok is. Ám a mozgásszegény életmód, a semmittevés miatt elkezdtek felkúszni a kilók. Plusz már bánatomban ettem. A szomorúságomat nassolással próbáltam elűzni, úgyhogy most emiatt felhagytam a főzéssel. De már semmi sem maradt, amire azt tu­dom mondani jó és örömet okozna” – panaszolta hosszasan Bangó Margit, aki egy jó hírrel is szolgált, hétfőn kapja meg a vírus elleni oltását.

„Mivel nekem már volt tüdőembóliám, így a Pfizer-vakcinát kaphatom szigorúan, mert a többi az én szervezetemre kockázatos lenne. Örülök, hogy végre megkapom az oltást, de azért bennem van a félsz” – fűzte hozzá a művésznő, aki tudja, milyen szörnyűségekre képes a vírus.

„A nagy családunkban sajnos többen elkapták és voltak olyanok is, akik nem élték túl. Hála isten, a kis családunk jól van, ezért is vigyázunk nagyon. Emiatt nem megyünk sehova. És ez a bezártság felemésztett” – fűzte hozzá Margit, aki reménykedik a jövőt illetően: „Fiatal vagyok én ahhoz, hogy itt vége legyen. Nekem rengeteg dolgom van még. A családomat is egyengetnem kell. Tináékat és a közönségemet is szeretném még tovább támogatni a dalaimmal. Hisz én adtam eddig is erőt nekik, és csaltam könnyeket az arcukra. Szóval nem adom fel ilyen könnyen és mindenkit arra biztatok oltassa be magát, hogy végre visszakaphassuk a régi életünket.”

 





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás