Két évvel azután hogy bejelentette a pár, hogy külön folytatják életüket, mára hivatalosan is elvált Adele ex-férjétől, Simon Koneckitől – írja a The Sun. A 32 éves énekesnő és párja 2011-ben kezdett randevúzni és Adele 2017 elején elárulta, hogy titokban házasságot kötöttek. Az énekesnő soha nem árulta el a nyilvánosságnak, hogy pontosan mikor házasodtak össze. Szinte a semmiből, a 2017-es Grammy-díjátadón mondta ki Simon a koncert közönségének: „Most már nős vagyok!”. Szerelmükből egy fiú született, a mára már 8 éves Angelo.

Fotó: AFP

Adele 140 millió font (57 milliárd forint) értékben, 2019 szeptemberében nyújtotta be a válópapírokat. Közel két év után a papírok elkészültével a bíró aláírta a válás dokumentumait – írja a Us Weekly. Angelo anyukájánál marad, de a közös felügyeletet mindkét fél aláírta.

Az Los Angeles-i bíróság úgy döntött, hogy a megegyezés részletei nem lesznek nyilvánosak, Adele és a 46 éves Simon egyaránt titoktartási megállapodást írtak alá a válás körül tavaly. A párnak volt egy külön megállapodása is, miszerint az énekesnő nem ad elő dalt sem a párkapcsolat, sem a szakítás élményeiről.