RETRO RÁDIÓ

Ő lesz Dobrev Klára az Elk*rtuk című filmben? – Nagyhatalmú asszonyt alakít a férfiak világában





Darnyik Szilvia egy izgalmas nőt alakít az Elk*rtuk című filmben. A csinos és rejtélyes asszonyról annyi derült ki, hogy komolyan megbonyolítja majd a szálakat az első igazi magyar politikai krimiben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.08.
mozi

Rengetegen találgatják, hogy ki játssza Gyurcsány Ferencet az őszödi beszédről készülő politikai krimiben, de legalább olyan izgalmas kérdés, hogy vajon ki lesz Dobrev Klára megformálója. Az biztos, hogy a Megafilm produkciójában Darnyik Szilvia színésznő egy befolyásos nőt alakít, és a titokzatos karakterleírás alapján akár ő is lehetne.

Darnyik Szilvia egy befolyásos nőt alakít Kálomista Gábor új mozijában, aki akár Dobrev Klára is lehet Fotó: Megafilm

Ez a nő egy karizmatikus, magas pozícióban lévő asszony, aki az elitet képviselő férfiak között ül és fontos a véleménye. Azért 2006-ban, amikor a film játszódik, nem volt gyakori, hogy magas rangú férfiak között ott legyen egy nő, akinek meghatározó a szava. Ezért is volt izgalmas a figura számomra” – mondta Darnyik Szilvia a film Facebook-oldalán, és nem győzte dicsérni a stáb profizmusát.

Szőke Richárd és Bánovits Vivienn is főszerepet játszik, az biztos, hogy az ő karakterük fiktív figura Fotó: Megafilm

–„Úgy bántak velem, mint egy hollywoodi dívával. Egyszerre négyen dolgoztak rajtam, amikor a jelenetre készültem. Sminkesek, fodrászok, öltöztetők. Mindenki pontosan tudta, hogy mi a feladata, ez a profizmus elképesztően megnyugtató volt számomra, így az alakításomra tudtam koncentrálni. Egy nagyon elegáns környezetben forgattunk, volt medence, kaviár. Egy dekoratív, de könnyű ruha volt rajtam ezen a forgatási napon, egyetlen bökkenő volt csupán; este, mindössze öt fokban vettük fel a jeleneteinket Bánovits Vivivel, miközben egy esőgépből folyt ránk a víz. Rettenetesen fáztunk, mondhatom, ez is felér egy kaszkadőrjelenettel. Nagyon vigyáztak ránk, ugyanis két csapó között azonnal jöttek a ruhás lányok, melegítettek és szárítottak minket, a díszletben pedig fűtőberendezéseket rejtettek el a kényelmünkért.”

A másik nagy kérdés, hogy vajon ki lesz Gyurcsány Ferenc a filmben, ami A hazugság ára munkacímen forgott Fotó: Megafilm

 





Ezeket olvastad már?
Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

Hegyes Berci elárulta: így reagált párja a történtekre

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás