RETRO RÁDIÓ

Névsor a múltból: ők voltak Diana hercegnő szeretői





Az már évtizedek óta nyílt titok, hogy Diana házassága nem volt felhőtlen Károllyal. De nem csak a herceg kereste más karjaiban a boldogságot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.07.
románc

A legismertebb teória szerint a cornwalli hercegné volt a harmadik fél Diana és Károly herceg házasságában. Károly és Kamilla először Windsorban, 1970-ben találkoztak egy pólómeccsen, majd randizni kezdtek. Szerelmük azóta is töretlen, de Diana hercegnő is máshol kereste a boldogságot, a kiszivárogtatott hírek szerint hét szeretője is volt az idők során.

A királyi családba való beházasodás nagyon megnehezítette Diana életét. (Fotó: AFP)

A Bors gyűjteményében az első szerető Barry Albert Mannakee, aki testőrként került volna Diana mellé, de hamar elbocsájtották, mert kiderült a titkos viszonyuk. A férfi nem sokkal később meghalt egy motorbalesetben, amiért a hercegnő összeesküvésre gyanakodott, de ez soha nem igazolódott be.

James Hewittel egy koktélpartin találkozott Diana, de a románcuk akkor bontakozott ki, amikor Károly megcsalta Dianát jelenlegi feleségével. Ugyanebben az időben lehetett köze a hercegnőnek James Gilbey-hez, egy gyerekkori barátjához is. Ezt a kapcsolatot Diana életében tagadták, de férfi romantikus társként emlékezett vissza rá.

Oliver Hoare következett, aki 16 évvel volt idősebb Dianánál. Annyit tudni csak, hogy a kapcsolatnak vége szakadt, nyilvánosan sosem osztottak meg részleteket a viszonyról. Az angol rögbis Will Carling magánedzéseket tartott a hercegnőnek, ám a kapcsolatuk komolyabbra fordult. Carling felesége állítólag többször figyelmeztette a hercegnőt, hogy hagyja békén a férjét. 1995-től Hasnat Khan szívsebész udvarolt Dianának, sőt össze is akart költözni vele. Khan azonban normális családi életre vágyott, ezért két év után szakított. 1997-ben Dodi Al Fayed volt Diana szertője. Együtt vesztették életüket 1997. augusztus 31-én, mikor paparazzók üldözték őket és autójuk egy oszlopnak csapódott.





Ezeket olvastad már?
Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás