Détár Enikő és kedvese, Kiss Róbert is részt vett a Nyerő Páros új évadában. A sztárpáros úgy tervezte, pár hétig bent lesznek és jókat játszanak, ez az álom viszont gyorsan elillant egy rossz mozdulat miatt.

Péter hosszú évek óta élt együtt a köldöksérvével, amivel egészen idáig semmiféle problémája nem volt.

Vagy három orvos vizsgálta meg Pétert, egy branült is bekötöttek neki, ha azonnali műtétre lenne szüksége. Végül a vizsgálatok után közölték, hogy a köldöksérve szakadt ki, ami beavatkozást igényel ugyan, de néhány napig el lehet halasztani” – kezdte Détár Enikő a Blikknek.

A páros folytatni akarta a játékot

„Megbeszéltük, hogy majd én próbálok emelgetni és mindent megcsinálok, amit csak tudok. Mégis be kellett látnunk, hogy ez a verseny számunkra most véget ért. Jobbnak láttuk, ha feladjuk, ami mindkettőnk részéről nagyon nehéz döntés volt, hiszen kudarcként éltük meg, de azt is mindketten tudtuk, hogy most Péter egészsége a legfontosabb. Hiszek a sorsban, és tudom, hogy ennek így kellett lennie még akkor is, ha nagyon sajnáltuk, hogy távoznunk kellett a játékból” – jegyezte meg a színésznő.

A színésznő párját végül 3 nappal később megoperálták

Egy 15-ször 15 centis hálót helyeztek be a hasába, ilyenkor ez a protokoll. Egy éjszakát kellett a kórházban töltenie, és muszáj kímélnie magát, de szerencsére már teljesen jól van” – mondta a lapnak Détár Enikő.