RETRO RÁDIÓ

Dancing With The Stars: Bizonytalan, kik léphetnek színpadra szombaton





Marsi Anikóék és Osvárt Andreáék nem állhattak múlt szombaton a TV2 nagy sikerű show-ja, a Dancing With The Stars színpadára, Istenes László pedig új partnerrel táncolt, miután a két sztár és Istenes táncpartnere, Czina Boglárka koronavírus-tesztje pozitív is lett. Lékai-Kiss Ramóna műsorvezetését azonban nem befolyásolja férje pozitív tesztje.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.26.
Dancing with the stars

Egyelőre nem tudni, kik lépnek majd a Dancing With The Stars színpadára szombat este, a műsor szereplői közül ugyanis többeknek pozitív lett a koronavírus-tesztje. Marsi Anikóék és Osvárt Andreáék helyett a két kiesett páros, Győrfi Daniék és Emilioék tértek vissza a versenybe. Emilioék produkciója kapta ezúttal is a legkevesebb pontszámot és szavazatot, így ismét nekik kellett távozni a műsorból, a TV2-től azonban megtudtuk: Győrfi Daniék teljes értékű versenyzőként mehetnek tovább a műsorban. Egyelőre bizonytalan, hogy Marsi Anikóék és Osvárt Andreáék mikor léphetnek újra színpadra, a pozitív teszt után ugyanis legalább tíz nap karantén következik, ami nem biztos, hogy véget ér a következő élő show-ig, erről egyelőre a csatornánál sem tudtak felvilágosítást adni.

Fotó: Metropol/Sulyok László

Marsi Anikó: Megszakad a szívem

Élőben jelentkezett be a szombati adás közben telefonon Marsi Anikó, aki szerencsére jól érzi magát, ám nagyon sajnálja, hogy nem lehetett ott a harmadik show-ban. - Majd megszakad a szívem, még sosem néztem tévén keresztül a műsort és nagyon rossz, hogy nem lehetek ott. Szerencsére jól vagyok, nincsen semmi bajom, de persze a kötelező dolgokon túl kell esni, hiányoznom kell, és csak annyit tudok üzenni, hogy nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra – mondta bejelentkezésében Marsi Anikó.

Fotó: Metropol

Osvárt Andrea: Nem érzem magam betegnek

Osvárt Andreának is nehéz pillanatokat okozott, hogy csak a képernyőn keresztül lehet a többiekkel, szerencsére a betegség nála sem okoz tüneteket. - Nem érzem magam betegnek, úgyhogy nagyon rossz érzés, mert nagyon szívesen ott lennék veletek és táncolnék, de muszáj ezt a tíz napot most itthon töltenem a saját- és a többiek egészsége érdekében is – fejtette ki a színésznő.

Fotó: Knap Zoltán/Bors

Lékai-Kiss Ramóna nem találkozhat férjével

Tegnap derült ki, hogy a műsort vezető Lékai-Kiss Ramóna férjének is pozitív lett a koronavírus-tesztje. A kézilabdás is jól van, a családjával azonban egyelőre nem találkozhat.

- A munkámból adódóan nagyrészt Budapesten tartózkodom és szerencse a szerencsétlenségben, hogy mielőtt hazamehettem volna a Dancing With The Stars adása után, kiderült, hogy a csapatban már van koronavírussal fertőzött, így nem Veszprémbe mentem Mátéhoz, hanem a szüleim házába Noéval. Máté a kötelező karantént tölti, nem találkozhatott velünk, így vigyáz az egészségünkre és ez így is marad, a pozitív tesztje szerint az elkövetkező 10 napban is. Most az a legfontosabb, hogy mindenki egészségére vigyázzunk – mondta a Metropolnak Ramóna.





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás