Curtis hisz fivére, Sz. Lajos ártatlanságában, akit még május elején kapott el a rendőrség, ugyanis a rapper bátyját gyanúsítják Katzenbach Imre meggyilkolásával, így azóta előzetes letartóztatásban van.

De azért mégiscsak jó érzés a rapper számára, hogy nem kell mindennap egyedül, az üres lakásban elaludnia, hogy nem kell éjjelente verejtékben úszva, ébren hánykolódva gondolkodnia a legrosszabbon, hiszen Judit támaszt nyújt neki fogalmazott a hot! magazin.

Curtis mindig is felnézett a bátyjára

A rapper a magazin információi szerint nagyon hálás párjának, hogy mellette áll a legnehezebb időkben is és igyekszik nap mint nap felvidítani őt, mosolyt csalni az arcára. Teszi ezt annak ellenére is, hogy Curtis tisztában van vele, nem könnyű elviselni őt. Judie azonban szívből szereti őt és tartja benne a lelket.

Az ismerősei szerint Curtis nincs túl jó állapotban, bár próbál kemény maradni a szerettei kedvéért, valójában romokban hever, hiszen 18 évvel idősebb bátyjára mindig is felnézett. Ami érthető, mert Lajos az apjuk halála után a Széki család feje lett.

„Sokat szenved, jár folyton az agya, de reménykedik a legjobbakban. Rosszabb pillanataiban összeomlik, de a szerelme sokat segít neki” – árulta el a magazinnak egy bennfentes.