Több millió nézőnek okozott felfordulást Curtis, vasárnap este ugyanis hiába várták a TV2 Sztárban Sztár című műsorában. Az énekes még a műsor készítőinek se jelezte, hol van. A show kezdete előtt nem sokkal azonban már érezhető volt, hogy valami nem stimmel, ugyanis egy bájos, ám elgondolkodtató képet osztott meg a kisfiával.

Fotó: Metropol

Kisfiam…bármi is lesz ebben az életben, anyukádnál és nálam soha senki nem fog szeretni jobban – osztotta meg a nyugtalanító sorokat a rapper.

 

A show műsorvezetője Tilla végül élő adásban jelentette be, Curtis nem lép fel az este során, sőt számára itt véget is ért a verseny. A rapper egészen tegnap délelőttig nem adott magyarázatot, miért volt képtelen fellépni a műsorban.

Fotó: TV2

Sajnos a tegnapi nap így alakult…Vasárnap volt! Mindenszentek…édesapám hiánya feldolgozhatatlan mèg ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni…Tudom egy előadónak “szuperhősnek” kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok !!! -üzente rajongóinak az instagramon.

Nem ez az első alkalom, hogy Curtis nem jelent meg egy TV2-es műsor forgatásán. 2018 őszén a Csak show és más semmiben szerepelt a rapper, ahol az egyik adásban Köllő Babett-tel kellett fakírkodnia. A próbákon azonban hiába várták a sztárt, senki se érte el telefonon, komolyan veszélyeztetve a produkciót. Curtis végül az utolsó pillanatban előkerült és az élő műsorban Babett dominaként büntette meg a lógásáért.

Fotó: TV2

Lapunk felkereste Makai Gábor klinikai szakpszichológust, aki nem tartja kizártnak, hogy a Halottak napja ennyire mélyen érintette Curtist.

Ezeken a napokon felfokozottabbak az érzelmek, sok emlék tör fel belőlünk. Sokan ilyenkor bezárkóznak a világukba, képtelenek akár a lakásból is kimozdulni, nem törődve a kötelességeikkel, megélhetésükkel. Egy ismert ember esetében ez különösen nehéz, hiszen a színpadon nem lehet rossz kedvű. Ez a fajta védekezés azonban csak pillanatnyi megoldás, hosszú távon lehet több árt magának, mint gondolná. Ez az állapot előhozhat vagy felerősíthet korábbi függőségeket az embernél, de bizakodásra ad okot, hogy önmagától képes volt felmérni, hogy lelkileg nem alkalmas arra a fellépésre – mesélte Makai.