RETRO RÁDIÓ

Curtis bíztató üzenetet küldött, reményteljesen néz a jövőbe





Lajos, Curtis testvére idén a börtönben ünnepli a születésnapját. A rapper soha nem tagadta, hogy mennyire szereti a bátyját és a végsőkig hisz az ártatlanságában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.03.
köszöntés

Curtis nyilvánosan is kitartott mindig a bátyja, Sz. Lajos mellett, akit az ismert focista, Katzenbach Imre megölésében való részvétellel vádolnak és az ügyészség életfogytiglani büntetést kért rá. Curtis bátyja áprilisban hagyhatta el utoljára a börtönt, akkor is az édesanyjával és Curtis-szel töltötte azt az egy napot, amikor szabad levegőt szívhatott.

„Természetesen Curtisszel és az édesanyjával is eltöltött néhány órát. Ők látogatták meg Lajost. Mindketten biztosították róla, hogy a végsőkig kitartanak mellette, igaz, akkor még nem tudták, hogy nem sokkal az ügyészség vádat is emel ellene, és életfogytiglani fegyház kiszabását kéri vele szemben. Ez azt jelenti, hogy a tárgyalásig szinte biztos, nem engedik ki az előzetesből” – mondta akkor a család egy közeli ismerőse.

Lajosnak most volt a születésnapja és Curtis nem mulasztotta el, hogy Instagram-történetében felköszöntse őt.

„Drága Lajos bátyám! Az Isten éltessen téged erőben és egészségben születésnapod alkalmából! Remélem, hamarosan itthon lesztek és ez az egész egy rémálom marad! Szerető családod, édesanya és testvéreid, rokonok, barátok és ismerősök. Szeretünk és várunk haza! Öcséd, Ati” - üzente a testvérének.

Curtis mindig is felnézett a bátyjára

Majkával kevés esély van a folytatásra

Testvérével ellentétben Curtis-nek legjobb barátjával, Majkával már nem ilyen felhőtlen is bizalomteljes a kapcsolata, mióta a rapper nem jelent meg villányi koncertjükön és az ózdi fenegyerek bejelentette, nem folytatja tovább vele. Azóta nyilvánosan is üzengettek egymásnak és a rajongól folyamatosan találgatják, hogy van-e még közös jövőjük, de egy stábtag most elárulta: erre nagyon kevés esély van.

„Egyelőre mindenki tanácstalan. Petiék is azt szeretnék, ha Attila jobban lenne, ha elmaradnának a problémák közöttük, de meg kellett hozniuk egy döntést: így nem mehet tovább, hiszen egy teljes stábot kell eltartaniuk. Most úgy tűnik, nagyon kevés az esély a közös folytatásra, átléptek egy határt” – magyarázta a hot! magazinnak egy bennfentes.

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Itt vannak az első képkockák a TV2 új sorozatából

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Samantha Fox pénzt adott a férfi hastáncosnak, így hálálta meg a pasi – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás