„Barátságban egyeztünk meg” – Csősz Bogi hivatalosan is elvált milliomos török férjétől





A Feleségek luxuskivitelben szereplője és Törökország egyik leggazdagabb üzletembere békésen zárták le közös életüket és Csősz Bogi elmondása szerint nemcsak volt férjével, de annak családjával is jó maradt a kapcsolata.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.25.
búcsú

A TV2 Feleségek luxuskivitelben című sorozatából is ismert magyar színésznő 12 évig volt Törökország egyik leggazdagabb üzletembere, Burak Talu felesége. Csősz Bogi már haza is költözött Magyarországra. A válásról és az ezzel kapcsolatos megéléseiről Bochkor Gábornak nyilatkozott a Retro Rádió élő adásában ma reggel – írja a Ripost.

„Nagyon sokszor hozok olyan döntéseket, melyek a megszületésük pillanatától megváltoztathatatlanok és ez történt most is. – kezdte a stúdióban Csősz Bogi, aki nagyon szerencsésnek érzi magát, hiszen volt férjével, és annak egész családjával is nagyon jó maradt a kapcsolata.

„Barátságban egyeztünk meg mindenben. Nagyon jó kapcsolatban maradtunk és nemcsak vele, de a családdal és a barátokkal is. Senki sem fordult el tőlem, sőt biztosítottak afelől, hogy bármikor nagy örömmel látnak. Gyakorlatilag családtag maradtam és ez nagyon jó érzés. Az az igazság, hogy én és a férjem is más irányba akartunk menni. Én nem tudtam olyan feleséggé válni, aki csak otthon ül. Három hónapra kipróbáltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam hol a helyem a világban... Végül a válásunk gyors volt. Mindent megbeszéltünk, egyikünk sem akarta húzni a másik idejét vitákkal” – mesélte a színésznő.

Csősz Bogi üzletasszonyként is sikeres Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Már korábban megszületett Bogiban a döntés

„A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni” – nyilatkozta Bogi a Hot! magazinnak májusban, amikor hozzátette: „Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat”.

Sejthető volt, hogy Bogi nem az a típus, aki egy aranykalitkában tudja eltölteni az életét, hiszen mint üzletasszony, producer, ENSZ- és UNICEF-nagykövet is tevékenykedik, hobbiból pedig még modellkedik, illetve nyilvánosság előtti szereplést vállal.





Ezeket olvastad már?
Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Várkonyi András elárulta, hogyan készülnek az aranylakodalomra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás