A TV2 Feleségek luxuskivitelben című sorozatából is ismert magyar színésznő 12 évig volt Törökország egyik leggazdagabb üzletembere, Burak Talu felesége. Csősz Bogi már haza is költözött Magyarországra. A válásról és az ezzel kapcsolatos megéléseiről Bochkor Gábornak nyilatkozott a Retro Rádió élő adásában ma reggel – írja a Ripost.

„Nagyon sokszor hozok olyan döntéseket, melyek a megszületésük pillanatától megváltoztathatatlanok és ez történt most is. – kezdte a stúdióban Csősz Bogi, aki nagyon szerencsésnek érzi magát, hiszen volt férjével, és annak egész családjával is nagyon jó maradt a kapcsolata.

„Barátságban egyeztünk meg mindenben. Nagyon jó kapcsolatban maradtunk és nemcsak vele, de a családdal és a barátokkal is. Senki sem fordult el tőlem, sőt biztosítottak afelől, hogy bármikor nagy örömmel látnak. Gyakorlatilag családtag maradtam és ez nagyon jó érzés. Az az igazság, hogy én és a férjem is más irányba akartunk menni. Én nem tudtam olyan feleséggé válni, aki csak otthon ül. Három hónapra kipróbáltam, de a végén már majdnem felvágtam az ereimet. Nem tudtam hol a helyem a világban… Végül a válásunk gyors volt. Mindent megbeszéltünk, egyikünk sem akarta húzni a másik idejét vitákkal” – mesélte a színésznő.

Csősz Bogi üzletasszonyként is sikeres Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Csősz Bogi üzletasszonyként is sikeres Fotó: Metropol/Máté Krisztián

Már korábban megszületett Bogiban a döntés

„A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni” – nyilatkozta Bogi a Hot! magazinnak májusban, amikor hozzátette: „Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat”.

Sejthető volt, hogy Bogi nem az a típus, aki egy aranykalitkában tudja eltölteni az életét, hiszen mint üzletasszony, producer, ENSZ- és UNICEF-nagykövet is tevékenykedik, hobbiból pedig még modellkedik, illetve nyilvánosság előtti szereplést vállal.