Cicciolina titkainak tárháza a jelek szerint kimeríthetetlen. Az olasz sajtóban néhány napja jelent meg egy hír, hogy a magyar származású pornódíva közel 50 éve ereklyeként őrzi az egykori olasz államfő, Silvio Berlusconi alsónadrágját.

Staller Ilona a Ripostnak idézte fel a több évtizeddel ezelőtti kalandját.

A 69 éves egykori pornódíva körül még ma is forr a levegő (Fotó: Ripost)

Silvio boxere a mai napig megvan valahol a lakásomban egy fiókban. Hogy hogy került hozzám?” – nevette el magát a díva.

Nos, ha jól emlékszem talán 1973-ban felkeresett engem és elhívott magával nyaralni. Igazi úriemberként viselkedett velem és mondhatom, nem fukarkodott egy pillanatig sem. A tenyerén hordozott engem és persze a társaság többi tagját is. Akkoriban még csak kacsingatott a tévézés felé, de jólmenő vállalkozó volt, így volt mit a tejbe aprítania” – mesélte Cicciolina, aki bár nem fogadott el ajándékot Olaszország későbbi legnagyobb hatalmú emberétől, de azért elcsent magának egy kis „szuvenírt” emlékbe a felejthetetlen nyaralásból.

„Fogtam magam és eltettem az egyik alsónadrágját, már nem is tudom milyen indíttatásból. Mindenesetre még ma is megvan és büszke vagyok rá, hogy egykoron ő maga viselte. Egyébként nem az övé az egyetlen férfi alsó a fiókjaim mélyén” – zárja a történetet a pornósztár.