Winona Ryder és Keanu Reeves úgy gondolják, hogy igazából összeházasodtak az 1992-es Francis Ford Coppola által rendezett Drakula című film forgatásán – írja a BuzzFeed.

Fotó: AFP

Karaktereik a filmben összekötik életüket, de csak most, 29 évvel később jöttek rá, hogy a rendező igazi papot kért fel a szerepre, az esküjük pedig szóról szóra azok voltak, amit egy hivatalos házasságkötésnél kell elmondaniuk a szerelmeseknek, és még gyűrűt is húztak egymás ujjára.

„Esküszöm az életemre, hogy szerintem tényleg házasok vagyunk” – mondta a színésznő egy interjúban nevetve. „Francis igazi római katolikus papot alkalmazott és minden pontosan úgy történt, mint egy igazi esküvőn. Szóval… szerintem összeházasodtam Keanu-val, csak eddig nem tudtunk róla” – tette hozzá Winona.

Fotó: AFP

Keanu szinte sokkot kapott, amikor először felvetették neki, hogy talán ő és Ryder házasok, de úgy tűnik, mostanra teljesen megbékélt vele.

„Még Coppola is megerősítette, hogy tényleg egybekelhettünk. Szóval kijelenthetem, hogy Winona Ryder már 30 éve a feleségem” – mondta az 57 éves színész az Esquire-nek adott interjúban.