Tíz nappal ezelőtt a Los Angeles-i bíróság megszüntette Britney Spears 13 éve tartó gondnokságát, ami azt jelenti, hogy teljesen független lehet zsarnok apjától és ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is.

Az énekesnő azóta tele van tervekkel, szinte szárnyal, szemmel láthatóan életének egy új korszaka kezdődik. Minden bizonnyal az is jólesik neki, hogy sok világsztár kiállt mellette és támogatásáról, szeretetéről biztosította.

Egyes hírek szerint az édesanyja, Lynne is szeretne kibékülni az énekesnővel annak ellenére, hogy Britney érthető módon nagyon dühös rá, amiért ő is felelős abban, hogy 13 éven át kellett úgy élnie, mintha börtönben lenne – állítja a TMZ. Britney bátyja, Brian hivatalos az édesanyjukhoz Hálaadáskor és Lynne arra számít, hogy húgát is magával hozza. „A vendéglista még nem végleges” – mondta a család egyik barátja.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Nem sokkal később kitett egy másik posztot, amelyen már nemcsak a felső szint erkélyéről láthatjuk a fát, hanem közvetlen közelről: „Na jó, azt gondoltam megmutatom közelebbről is a fámat, mégiscsak jobb így, mint madártávlatból az emeletről! Tiszta őrült vagyok ebben az évnek ebben az időszakában, kérek szépen egy forrócsokit! Isten áldjon benneteket!” – írta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés