Ozzy Osbourne, a Black Sabbath frontemberének lánya május 19-én sérült meg egy Los Angeles-i hangstúdióban keletkezett tűz során.

Az oltásban mintegy 80 tűzoltó segédkezett, de még így is egy ember meghalt a tragikus eset során. A hírek már akkor felreppentek arról, hogy Sharon Osbourne lánya is a sérültek között lehet, de azt csak pénteken erősítette meg kora reggel Instagram-oldalán Sharon, hogy Aimee és a producer túlélte a tűzesetet, annak köszönhetően, hogy még időben ki tudtak menekülni az épületből. A család barátjaként ismert producer és Aimee is végül füstmérgezéssel úszták meg az esetet.

„A lányom egy hangstúdióban dolgozott ebben az épületben a producerével. Ők ketten a szerencsések, akik élve kijutottak. Ez az épület a zene kreatív központja volt Hollywoodban, olyan terület, amelyet tűzvédelmi szabályok szerint kellett volna szabályozni. A producerek, zenészek, hangmérnökök és művészek is elvesztették minden felszerelésüket. Imáink most annak a személynek a családjának és barátainak szólnak, aki életét vesztette ebben az értelmetlen tűzben” – közölte Sharon követőivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sharon Osbourne (@sharonosbourne) által megosztott bejegyzés