Mint arról korábban lapunk is beszámolt, egy ideje már keringenek pletykák a Hír TV két műsorvezetőjéről, konkrétan azt suttogták, hogy munkakapcsolat mellett gyengédebb szálak is összeköthetik őket. Az érintettek nem tagadnak tovább, sőt saját maguk keresték meg a Bors szerkesztőségét a nagy bejelentéssel.

Miután egyre több kérdést kaptunk a témával kapcsolatban, illetve a saját közvetlen környezetünk, ismerőseink és barátaink előtt sem szeretnénk tovább titkolózni, így most már kimondjuk: igen, egy televíziónál dolgozunk, és a munka mellett egymásra is találtunk az utóbbi hónapokban! nagyon boldogok vagyunk együtt!– mondta M. Kovács Róbert, a Hír TV Vezércikk című műsorának házigazdája.

Fotó: Bors

A pletykák azután indultak el a párról, hogy egyidőben két egymást követő napi műsorban tűntek fel a csatornán, így a stúdióba együtt érkeztek és távoztak is. M. Dobos Marianne, a Csörte című vitaműsor háziasszonya szintén megerősítette a lapnak a hírt.

„Valóban nem szeretnénk tovább titkolózni, hiszen pont annyi időt töltöttünk már közösen el együtt, hogy bátran kijelenthetjük, nemcsak egymásnak, de a nagyközönség számára is, hogy mi egy pár vagyunk.Viszont csak a munkahelyünk azonos, nem dolgozunk együtt egyetlen produkcióban sem.”

A Hírek szerelmesei című film most megelevenedni látszik, hiszen a pár valósággal kivirult nemcsak az általuk vezetett műsorokban, hanem a magánéletben is.

Az egymásra találásuk további részletei a csütörtökön megjelent Hot! magazinban olvashatóak.