Bódi Csabi esetében is ez a helyzet, s bár szerencsére remek egészségnek örvend, két évtizeddel ezelőtt gondoskodott a felesége és a gyermekei jólétéről arra az esetre, ha ne adj’ isten nem várt esemény történne vele – írja a Bors.

Bódi Csaba háza

Bódi Csabinak a családja a legfontosabb, és hogy egészségesek legyenek /Fotó: Bors

Bódi Csabi és legidősebb fia nemrégiben a Pénzt vagy éveket! vendégei voltak, ami remek tapasztalat volt a számukra, hiszen mostanáig még nem volt alkalmuk együtt megmérettetni magukat. Ennek kapcsán az énekes a Borsnak elmondta, hogyan viszonyul a pénzhez, és mi a legnagyobb kincse.

„Büszkén tudok kimenni az utcára a feleségemmel”

„Nem vagyok milliárdos, de szépen élünk. Igazából mi a gazdagságunkat nem pénzben mérjük, hanem a családban, ami mindenekfelett áll. Ezenkívül a legnagyobb gazdagságom az, hogy büszkén tudok kimenni az utcára a feleségemmel anélkül, hogy valaki mutogatna rá, és azt mondaná, nekem megvolt” – fűzte hozzá Csabi, s elmondta, megtanulta a szüleitől, hogy az anyagiakat illetően is gondolni kell a jövőre.

„Nem jártam diszkóba, night-clubokba, hanem amit húsz évvel ezelőtt kerestem, félretettem. Emlékszem, milyen boldog voltam, amikor összegyűlt 500 000 forint! Azt mind félretettem, befektettem, aztán lekötöttem. Ahogy édesanyámtól tanultam, jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint. Most lehet látni a 20 év kőkemény munkájának eredményét. Van egy húszéves életbiztosításom, ami a családomról, a gyerekeimről gondoskodik” – mondta.

Gondoskodott a vagyona sorsáról

Dicséretes, hogy Csabi mindössze 23 éves volt, amikor úgy döntött, minden váratlan eseményre felkészül.

„2003-ban írtam végrendeletet, és gondoskodtam a meglévő és a leendő vagyonom sorsáról. Utána pedig kötöttem egy biztosítást, hogy ha én nem leszek, megkönnyítsem a családom életét. Persze, pénzzel nem lehet pótolni a hiányomat, de az is nagy segítség nekik, ha nem kell aggódniuk a sírhelyem és az egyéb dolgok miatt, ami ezzel jár” – magyarázta a népszerű énekes, akinek ez idáig nem sikerült megvalósítania valamit, amire nagyon vágyik.

Bodi Csabi fia Dikhh tv

Csabika az iskola mellett dolgozik: a Dikh Rádió délutáni műsorát teljesen egyedül viszi /Fotó: Bors

A lényeg, hogy egészségesek vagyunk

„Mindegyik gyermekemet szerettem volna úgy elindítani az életben, hogy legyen egy ingatlanja, de ehhez 150 millió forintra lenne szükség. Őszinte leszek, én minden vagyonomat az otthonunkba tettem bele, ráadásul, ahogy korábban elmeséltem, az egyik rokonom is milliókkal károsított meg, ezért most eléggé a nullán vagyok. Nagyon el vagyok keseredve, mert nem tudom, hogy fogom ezt nekik megoldani. Igyekszem a jó dolgokra fókuszálni, az a lényeg, hogy egészségesek vagyunk, van munkánk, és szeretünk dolgozni” – zárta gondolatait Csabi.