Elindult a TV2 televíziós vetélkedője, a Drágám, add az életed!, amelyben láthatjuk Bódi Csabit és feleségét. Gina először állt televíziós műsor kamerái elé.

Izgalommal töltött el a műsor, mert a feleségem eddig soha nem szerepelt. Többször is felkérték már különböző műsorokba, de eddig visszautasította. Most mégis kivételt tett, és nagyon élveztük a forgatás minden percét – kezdte a Borsnak.

A műsorvezetők, Till Attila és Köllő Babett meg is kérdezték Ginát, hogy miért tett kivételt a műsor kedvéért.

Az az igazság, hogy ez az egyik kedvenc műsorom, és azt mondtam, ha egyszer felkérnek minket, akkor ez lesz az első – mondta mosolyogva a műsorban Gina.

A hétfői adásba, amikor behívták őket, Csabi egyből letérdelt és a karikagyűrűt ismét felhúzta felesége ujjára. A képet Csabi a Facebook-oldalára is feltöltötte, s azt írta alá: „Ha ciki, ha nem, én megtettem”. A Bors­nak most elmondta: ezzel a gesztussal szerette volna kifejezni szerelmét felesége, két gyermekük édesanyja iránt.

Fotó: Bors

Most volt a 15. házassági évfordulónk, és ennek alkalmából térdeltem le a feleségem elé. Korábban, amikor megkértem a kezét, az nem ez a hagyományos leánykérés volt. Most, a jubileumra így szerettem volna kifejezni a mai napig tartó szerelmemet felé. Véleményem szerint egy kapcsolat működéséhez elengedhetetlen az őszinteség, a tisztelet, a türelem és az önfeláldozás – mesélte Csabi, aki a feleségével hisz a sírig tartó szerelemben. Korábban azt is elmondták lapunknak: fontosnak tartják, hogy az ember úgy fogadja el a másikat, ahogy van és ne akarja drasztikus változásokra kényszeríteni, és mindkettejüknek a másik érdekeit kell nézni.