Berki Mazsi az Instagramon osztotta meg, hogy az oltási kampány kedvéért ő is leteszteltette magát koronavírusra, az eredmény pedig lesújtó volt. Mazsi gyorstesztje pozitív lett, majd megcsinálták a PCR-tesztet is, ami ugyanezt az eredményt hozta. A történetéről részletesen beszámolt Instagram-posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

Mazsi vélhetőleg megmentette nagymamája életét azzal, hogy a látogatása előtt teszteltetett

„Szeretném megköszönni a Nemzetközi Oltóközpontnak, hogy gondoltak rám a kampányukban, amely arról szól, hogy vigyázzunk egymásra. Ha nincs ez az együttműködésem, akkor valószínűleg tegnap találkozom a nagymamámmal és a többibe, inkább bele sem gondolok, hiszen pontosan tudjuk mennyien veszítették el szeretteiket az elmúlt években… Közszereplőként (Berki Krisztián feleségeként) kötelességem minden olyan posztomat megjelölni reklámként, amely bármilyen felhívást foglal magában, legyen akár az jó vagy jótékony ügy” – írta Mazsi,

Az újdonsült anyuka mindenkinek ajánlja, hogy csináltasson koronavírustesztet

„Azt gondolom, hogy az esetem kiváló példa arra, hogy bár nem is gondoljuk, nem is érezzük, hogy betegek vagyunk, a baj mégis megtörténhetett volna. Ezért szeretném Veletek ma este élőben megosztani, hogy pontosan mikor és mit kezdtem el érezni, hogyha esetleg valaki magára ismer, akkor menjen önkéntes karanténba, illetve lehetőség szerint végezzen el egy gyors- és egy PCR-tesztet a családja és környezete érdekében. Az élő bejelentkezés linkjét később hozom Nektek, este 19–22 óra között lesz valamikor biztosan.”

Hálás vagyok és szerencsésnek érzem magunkat, mert a családunk minden tagja jól van! És ez a legfontosabb! – zárta sorait Mazsi.