Berki Mazsi már két hónapja elvesztette szeretett férjét, Berki Krisztiánt és egyedül maradt a féléves kis Emma Katarinával. Mazsi szívfájdalma enyhítésére úgy döntött, hogy kislányával Balira látogat egy jógatáborral, hogy megtalálja belső békéjét. Azonban megjelent egy olyan cikk, amit az özvegy nem vett jó néven.

Ezúton üzenem a sajtó minden olyan munkatársának, akik abból kívánnak maguknak elismertséget, olvasottságot kovácsolni, hogy rólam igaztalan, sokszor bántó dolgokat írnak, hogy hagyják abba!!! Ez sehova nem vezet, maximum oda, hogy az amúgy is nehéz napjaimat még nehezebbé teszik” – kezdte posztját Mazsi, akinek köztudottan jövedelme egy részét a közszereplése jelenti.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

„Elfogadom, hogy az én személyem nem érinti meg a sajtó humánus (csak bízom benne, hogy ez még létezik) oldalát, de van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem. Mert ha nekem rossz, az őt is megviseli” – fakadt ki Berki Krisztián özvegye. „Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket. Legyen kegyelet Önökben” – írta.

Berki Mazsi nehéz időket él át férje elvesztése után Fotó: Metropol/MG

Mazsi szerint a mai világban különösen fontos az összetartozás és a szeretet.

„Ha pedig tovább folytatják, akkor azon felül, hogy növelik az olvasottságot (nagyon szomorú!), az embereket abban erősítik meg, hogy ez így rendben van. Pedig egyáltalán nincs rendben. A mai világban sokkal inkább az összetartozást és a szeretetet kellene erősíteni egymásban, erre lenne a legnagyobb szükség mindannyiunknak. Így is olyan nehéz minden. Higgyék el, nem lennének a helyemben […]- foglalta össze a médiaszemélyiség.

Mazsi kifakadása után a kommentszekcióban megjelentek az együttérző kommentek.

Én a helyedben beszüntetném a posztokat, akkor nem lesz min csámcsogni! El kell engedned a nyilvánosságot, különben sosem lesz nyugtod! Erős Nő vagy!” – tanácsolta egy követője.

„Az a baj, hogy ha ezt megteszi, akkor meg nehezebb lesz a megélhetése” – érkezett rá a válasz egy másik követőtől.

„Drága Mazsi, annyi rosszindulatú ember van, senkivel se foglalkozz!!! A picivel és magaddal csak, senki mással!!!!” – írta egy rajongó.