RETRO RÁDIÓ

Berki Mazsi kiakadt: Kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket!





Berki Mazsi szerint a mai világban különösen fontos az összetartozás és a szeretet, és elítéli a rosszindulatot, amiből szerinte most ő kapott bőven a sajtó munkatársaitól.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.05.
Őszinte vallomás

Berki Mazsi már két hónapja elvesztette szeretett férjét, Berki Krisztiánt és egyedül maradt a féléves kis Emma Katarinával. Mazsi szívfájdalma enyhítésére úgy döntött, hogy kislányával Balira látogat egy jógatáborral, hogy megtalálja belső békéjét. Azonban megjelent egy olyan cikk, amit az özvegy nem vett jó néven.

Ezúton üzenem a sajtó minden olyan munkatársának, akik abból kívánnak maguknak elismertséget, olvasottságot kovácsolni, hogy rólam igaztalan, sokszor bántó dolgokat írnak, hogy hagyják abba!!! Ez sehova nem vezet, maximum oda, hogy az amúgy is nehéz napjaimat még nehezebbé teszik” – kezdte posztját Mazsi, akinek köztudottan jövedelme egy részét a közszereplése jelenti.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés

„Elfogadom, hogy az én személyem nem érinti meg a sajtó humánus (csak bízom benne, hogy ez még létezik) oldalát, de van egy nyolc hónapos kislányom, aki teljes mértékben még velem együtt lélegzik és számára fontos az én jóllétem. Mert ha nekem rossz, az őt is megviseli” – fakadt ki Berki Krisztián özvegye. „Bőven elég a magunk terhe, kérem, hogy ne bántsanak már tovább minket. Legyen kegyelet Önökben” – írta.

Berki Mazsi nehéz időket él át férje elvesztése után Fotó: Metropol/MG

Mazsi szerint a mai világban különösen fontos az összetartozás és a szeretet.

„Ha pedig tovább folytatják, akkor azon felül, hogy növelik az olvasottságot (nagyon szomorú!), az embereket abban erősítik meg, hogy ez így rendben van. Pedig egyáltalán nincs rendben. A mai világban sokkal inkább az összetartozást és a szeretetet kellene erősíteni egymásban, erre lenne a legnagyobb szükség mindannyiunknak. Így is olyan nehéz minden. Higgyék el, nem lennének a helyemben [...]- foglalta össze a médiaszemélyiség.

Mazsi kifakadása után a kommentszekcióban megjelentek az együttérző kommentek.

Én a helyedben beszüntetném a posztokat, akkor nem lesz min csámcsogni! El kell engedned a nyilvánosságot, különben sosem lesz nyugtod! Erős Nő vagy!” – tanácsolta egy követője.

„Az a baj, hogy ha ezt megteszi, akkor meg nehezebb lesz a megélhetése” – érkezett rá a válasz egy másik követőtől.

„Drága Mazsi, annyi rosszindulatú ember van, senkivel se foglalkozz!!! A picivel és magaddal csak, senki mással!!!!” – írta egy rajongó.





Ezeket olvastad már?
Meghalt III. Károly – Gyász helyett dühösek a britek az álhír miatt

Meghalt III. Károly – Gyász helyett dühösek a britek az álhír miatt

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás