RETRO RÁDIÓ

Balázs Klári bevállalta, a legintimebb titkairól is beszélt: Gyuri mindent megkap tőlem





Kendőzetlen őszinteséggel beszélt a házasságáról az énekesnő, aki azt is elárulta, Korda Györgyöt még a mai napig próbálják behálózni a hölgyek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.10.
bizalom

A népszerű énekesnő a Best magazinnak árulta el, hogy szerinte mik a legfontosabb alappillérei a jó házasságnak.

„Egy kapcsolat alapja a szerelem, legyen szó egy évről vagy negyvenről. Az egymás iránt érzett érzéseink mit sem változtak. Igaz, nálunk nem volt szerelem első látásra: Gyuri sokat udvarolt, várt rám. Hosszú idő eltelt, míg összejöttünk, majd kialakultak, elmélyültek az érzések, de utána nem volt kérdés. Mindketten tudtuk, hogy minket az ég is egymásnak teremtett, ez pedig ennyi idő múltán sem változott. Nekem most ő a legszebb, legokosabb, legvarázslatosabb férfi. Mi már életünk végéig együtt maradunk, bele se merek gondolni, mi lesz, ha el kell búcsúznunk, mi lesz velünk egymás nélkül. Egy biztos, annak lesz fájdalmasabb, aki itt marad” – jelentette ki a lapnak Balázs Klári.

Így lehet kivédeni a félrelépést

Ahhoz, hogy az ember hűséges maradjon, az kell, hogy az intimitás rendben legyen. Ha ez nincs meg, akkor elkezdenek az emberek kifelé kacsingatni. A szexualitást nem lehet kötelezővé tenni egy kapcsolatban, ezen szerintem nem lehet dolgozni. Vagy van bennünk vágy a párunk iránt, vagy nincs. Mi minden reggel egymás mellett kelünk, és minden este egymás mellett hajtjuk álomra a fejünket. El sem tudnám képzelni, hogy Gyuri nélkül töltsek egy éjszakát, vagy azt, hogy külön szobában aludjunk. Nekem ő a társam, a szerelmem, a szeretőm” – árulta el az énekesnő.

Nincs titok köztük

Semmit nem hallgatunk el egymás elől. Nincsenek titkaink vagy rejtegetnivalónk, simán belenézünk egymás telefonjába, bár Gyuri a sajátját is nehezen kezeli. Komoly munkámba került, hogy megtanítsam neki, hogyan kell használni az okostelefont, de nem tetszik neki és nem is ért hozzá. Még sms-t sem tud írni. Ha jön egy üzenete, azt is én szoktam neki megnyitni és felolvasni. A múltkor viccelődtünk is ezzel, hogy milyen bajban lenne, ha nők üzennének neki, mert azt sose tudná meg. De komolyan, egy ilyen hosszú házasságot nem lehet kamuból leélni. Őszintén vállaljuk a gyengeségeinket, a hibáinkat, tabuk nélkül beszélünk mindenről, és ami a legfontosabb, sosem fekszünk le haraggal” – tette hozzá Balázs Klári.

Megbocsáthatatlan a hűtlenség

„Számomra csak ő létezik, ami fordítva is így van. Soha nem féltem attól, hogy megcsalna, mert tudom, nagyon szeret, ráadásul tudja, nálam nincsen visszaút. Paul Newman mondta, hogy minek menne egy gyorsétterembe, ha otthon a legfinomabb steak vár rá? Gyuri is így van ezzel. Mindent megkap tőlem, még az esélyt sem adom meg arra, hogy esetleg másutt keresse a boldogságot” – árulta el a Best magazinnak Korda György felesége.





Ezeket olvastad már?
„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

„Nincs szükség rá, hogy felneveld a gyerekeidet” – Oszter Alexandra megdöbbentő tanokat követ

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás