Különleges vágyat dédelget Balázs Klári: mutatjuk, mit!





Pénteken ünnepli a születésnapját Balázs Klári. Az énekesnő leghőbb vágya, hogy férje századik születésnapját is együtt tölthessék.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2021.08.06.
születésnap

Családi körben tölti a születésnapját Balázs Klári! A népszerű énekesnő pénteken ünnepli a jeles napot férje, Korda György, unokahúga és sógornője családjának társaságában. Bár eddig számos alkalommal előfordult, hogy Klári a születésnapján is koncertezett, idén direkt úgy szervezett mindent, hogy ezen a napon kivételesen nem dolgozik.

– Sosem voltam a híve az önmagam ünnepeltetésének, de a szeretteim mindig megleptek. Gyuri már jelezte is, hogy van néhány ötlete, amivel majd meglep a születésnapomon, de számomra a legnagyobb ajándék mégis az, hogy immár negyvenegy éve szeretetben, boldogságban, békességben élünk együtt Gyurival. Ennél többet nem is kívánhatnék, illetve mégis: nagy vágyam, hogy Gyuri századik születésnapját együtt ünnepelhessük meg – mondta el a Metropolnak Balázs Klári.

Hatalmas buli helyett csendes ünneplésre készül a sztárpár (Fotó: Bors)

Az énekesnő tevékenyen éli a mindennapjait: jóllehet, november végéig tele a naptár, és van olyan hét, amikor szerdától vasárnapig naponta több koncertet is adnak, a háztartás vezetését semmi pénzért nem adná ki a kezéből.

– Lélekben negyvenévesnek érzem magam, vagy még annál is fiatalabbnak! Odafigyelek arra, hogy mit eszem, fehér cukrot például egyáltalán nem fogyasztok. Egy-egy koncertnapon két-három órán át is mozgunk a színpadon, így külön tornára nincs szükségem ahhoz, hogy formában tartsam magam. Emellett ott a házimunka is. Sokan azt hiszik, bejárónők garmada lesi a kívánságaimat, de ki kell, ábrándítsam őket: minden munkát én végzek, és jó érzéssel tölt el, hogy nálunk mindig tisztaság van, sosincs rendetlenség.

A koronavírus-járvány a Korda házaspárt sem kímélte, lelkileg és anyagilag megviselte őket az elmúlt másfél év. A koncertek hiánya és az egészségük érdekében bezárkóztak az otthonukba, eközben pedig mindent megtettek azért, hogy a szállodájukban dolgozók megtarthassák a munkájukat.

Több, mint 40 éve elválaszthatatlanok az énekesek (Fotó: Bors)

– Nem volt könnyű időszak, de bízom benne, hogy már túl vagyunk rajta. A közönség óriási szeretettel fogadott minket, és bár a saját és az ő biztonságuk érdekében még nem ölelkezünk koncertek után, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk tőlük. Mi mindkét oltásunkat megkaptuk, és ha a háziorvosunk jelzi, hogy szükséges a harmadik, gondolkodás nélkül beoltatjuk magunkat. Az ősz tekintetében pedig abban reménykedünk, hogy több korlátozásra már nem kell számítani, mi pedig kiszolgálhatjuk a rajongókat – zárta a szavait Klárika.





Ezeket olvastad már?
Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás