RETRO RÁDIÓ

Különleges vágyat dédelget Balázs Klári: mutatjuk, mit!

Pénteken ünnepli a születésnapját Balázs Klári. Az énekesnő leghőbb vágya, hogy férje századik születésnapját is együtt tölthessék.Megosztás
Szerző: e.j.
2021.08.06. 04:30
születésnap

Családi körben tölti a születésnapját Balázs Klári! A népszerű énekesnő pénteken ünnepli a jeles napot férje, Korda György, unokahúga és sógornője családjának társaságában. Bár eddig számos alkalommal előfordult, hogy Klári a születésnapján is koncertezett, idén direkt úgy szervezett mindent, hogy ezen a napon kivételesen nem dolgozik.

– Sosem voltam a híve az önmagam ünnepeltetésének, de a szeretteim mindig megleptek. Gyuri már jelezte is, hogy van néhány ötlete, amivel majd meglep a születésnapomon, de számomra a legnagyobb ajándék mégis az, hogy immár negyvenegy éve szeretetben, boldogságban, békességben élünk együtt Gyurival. Ennél többet nem is kívánhatnék, illetve mégis: nagy vágyam, hogy Gyuri századik születésnapját együtt ünnepelhessük meg – mondta el a Metropolnak Balázs Klári.

Hatalmas buli helyett csendes ünneplésre készül a sztárpár (Fotó: Bors)

Az énekesnő tevékenyen éli a mindennapjait: jóllehet, november végéig tele a naptár, és van olyan hét, amikor szerdától vasárnapig naponta több koncertet is adnak, a háztartás vezetését semmi pénzért nem adná ki a kezéből.

– Lélekben negyvenévesnek érzem magam, vagy még annál is fiatalabbnak! Odafigyelek arra, hogy mit eszem, fehér cukrot például egyáltalán nem fogyasztok. Egy-egy koncertnapon két-három órán át is mozgunk a színpadon, így külön tornára nincs szükségem ahhoz, hogy formában tartsam magam. Emellett ott a házimunka is. Sokan azt hiszik, bejárónők garmada lesi a kívánságaimat, de ki kell, ábrándítsam őket: minden munkát én végzek, és jó érzéssel tölt el, hogy nálunk mindig tisztaság van, sosincs rendetlenség.

A koronavírus-járvány a Korda házaspárt sem kímélte, lelkileg és anyagilag megviselte őket az elmúlt másfél év. A koncertek hiánya és az egészségük érdekében bezárkóztak az otthonukba, eközben pedig mindent megtettek azért, hogy a szállodájukban dolgozók megtarthassák a munkájukat.

Több, mint 40 éve elválaszthatatlanok az énekesek (Fotó: Bors)

– Nem volt könnyű időszak, de bízom benne, hogy már túl vagyunk rajta. A közönség óriási szeretettel fogadott minket, és bár a saját és az ő biztonságuk érdekében még nem ölelkezünk koncertek után, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk tőlük. Mi mindkét oltásunkat megkaptuk, és ha a háziorvosunk jelzi, hogy szükséges a harmadik, gondolkodás nélkül beoltatjuk magunkat. Az ősz tekintetében pedig abban reménykedünk, hogy több korlátozásra már nem kell számítani, mi pedig kiszolgálhatjuk a rajongókat – zárta a szavait Klárika.

Ezeket olvastad már?
Rubint Réka fájdalma mai napig nem enyhül – „Az élet egy pillanat alatt átírt mindent"

Rubint Réka fájdalma mai napig nem enyhül – „Az élet egy pillanat alatt átírt mindent"

Horváth Gréta látványos előtte-utána fotóval mutatta meg magát a plasztikai műtétje után

Horváth Gréta látványos előtte-utána fotóval mutatta meg magát a plasztikai műtétje után

Teljesen kiborult Majka, családjával ragadt külföldön

Teljesen kiborult Majka, családjával ragadt külföldön

Szívszaggató: így köszöntötte fel felesége Bruce Willist – Videó!

Szívszaggató: így köszöntötte fel felesége Bruce Willist – Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás