Alig fél év alatt két ruhaméretet fogyott Tolvai Reni! Az énekesnő idén nyáron határozta el, változtatni szeretne a külsején, ezért közös diétába fogott az 53 éves édesanyjával, Georgettával.

Fotó: Facebook

– Elhatároztuk, hogy most sikerülni fog, és egyszerre kezdtük ugyanazon a napon a fogyózást, június 15-én. Anyu nem meri kirakni a fotóját, mert azt mondja, bár óriási, amit elértünk, de szégyenletes, hogy a bal oldali forma is mi voltunk és észre sem vettük – fogalmazott a korábban kerekded idomairól híres Reni, aki egy látványos előtte-utána fotón mutatta meg új alakját. A sztár az elmúlt hat hónapban L-es méretről S-re fogyott egy különleges, egészséges alapanyagokat tartalmazó termékcsalád segítségével, aminek az édesanyja is tanácsadója lett. Reni szerint a hivatása mellett saját maga is felelős a hízásáért.

Fotó: Facebook

– A showbiznisz a rendszertelen életmóddal sajnos együtt jár, bár ez nem kifogás. Természetesen a tanácsadóm végigkísérte minden napomat és megtanított, hogyan kell élnem és táplálkoznom. Édesanyám támogatása, a párom támogatása és a csodás barátaim nélkül ez nem ment volna – mesélte Reni.