RETRO RÁDIÓ

Ambrus Attila kiakadt, nem bírja csapattársát





Versengés, féltékenykedés, klikkesedés sem marad ki a hamarosan látható reality-showből, melyben sokak kedvence, Ambrus Attila, a hosszú évek óta keramikusként dolgozó viszkis rabló is szerepel. Ambrus Attila úgy érzi, immár képtelen akár egy szót is váltani csapattársával, a modell Horváth Évával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.11.06.
Farm VIP

A Farm VIP címmel induló sorozat összesen tizennégy játékosának izgalmas párbajára egy keveset még várnunk kell, annyi azonban bizonyos, hogy Ambrus Attila duzzogásának valódi okáról is számos részlet kiderül majd, ha november 15-től nyomon követjük a nomád körülmények között versengő celebekkel forgatott kalandreality-t.

„Szerettem volna átadni azt a tudást, amire az évek során szert tettem, ám egyeseknél olyan vastag falakba ütköztem, amit csak nehezen vagy egyáltalán nem lehetett lerombolnimondta a Borsnak Ambrus Attila.

Voltak a farmon olyan emberkék, akik mindenkinél mindent jobban tudnak, és a legrosszabb, hogy őket még észérvekkel sem lehet meggyőzni, mert izomból próbálják az akaratukat érvényesíteni. Van olyan ember például, akivel soha többé nem ülnék le egy asztalhoz. És nemcsak a mostani hozzáállása miatt, hanem egyébként sem…”– magyarázta a Borsnak a kerámiaművészként dolgozó egykori bankrabló.

A játék rendkívül tanulságos volt, már csak azért is, mert kiderült, hogy vannak bizonyos embertípusok, a sunyik, akiket képtelen vagyok elviselni”mondta Ambrus.

A lap természetesen hamar rájött, kire is célozgat az ex-rabló, akit szintén megkérdezett az ügyben. Horváth Éva modell nem igazán értette, mi a problémája vele Ambrus Attilának.

Nagy mázli, hogy a sárga csapatba kerültem, a pirosakkal ugyanis nem igazán voltam egy hullámhosszon. Bár senkivel nem volt komolyabb összetűzésem, de ha arról van szó, természetesen beleállok a konfliktusba. Őszinte, egyenes embernek tartom magam, nem utolsósorban pedig csapatjátékosnak, így hát szerintem nincs nehéz dolga annak, aki együtt él velem – válaszolta Horváth Éva Ambrus vádjaira reflektálva.





Ezeket olvastad már?
„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás