A 19 éves Maddox apja ellen tett vallomást a már egy ideje húzódó gyermekelhelyezési per során, amely Brad számára nem volt túl kedvező – árulta el egy forrás a Us Weekly-nek.

Régmúlt szerelem (fotó: AFP)

A bennfentes azt is elárulta, hogy Maddox törvényesen törölni akarja „Pittet” a nevéből, amit anyja egyáltalán nem támogat. Maddox már egy ideje csak a Jolie-t használja, a Pittet pedig kizárólag csak a hivatalos dokumentumoknál.

A Us 2020 júliusában arról számolt be, hogy Pitt és Maddox már elég hosszú ideje nem találkoznak egymással. ”Ez a kapcsolat továbbra sem létezik„ – árulta el akkor egy forrás, majd hozzátette, hogy Brad 17 éves fiával Paxszal sem tartja a kapcsolatot. Maddox és Brad 2016-os állítólagos nagy veszekedése volt az utolsó csepp Jolie számára, aki most kész bizonyítékot szolgáltatni a családon belüli bántalmazásra a válóperben.

A párnak 6 gyermeke van Maddox (19), Zahara(16), Pax(17), Shiloh (14), valamint az ikrek, Knox és Vivienne (12) akiknek az elhelyezésükről folyik jelenleg a vita a pár között.