Komolyan kiverte a biztosítékot feleségénél az egykori élsportoló, miután bejelentette, hogy egy szépségverseny indulói számára kell edzést tartania.

Újabb helyettesítésre adta a fejét Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akiket ezúttal a Miss Fit szépségverseny szervezői kértek fel arra, hogy a felkészítő táborban állomásozó hölgyeknek erőnléti edzést tartsanak. Bárdosi azonban késve érkezett a helyszínre, mivel feleségével összekülönböztek alkalmi munkája miatt.

Bárdosi örömmel vállalta a munkát Fotó: Sláger TV

„Fél órával később érkeztem a helyszínre. Ildi megtudta, hogy pontosan hova is kell jönnöm és mivel nagy nyomozó, utána is nézett, hogy micsoda hölgykoszorúval lesz itt dolgunk. Nem repesett az örömtől, kicsit be is gőzölt, hogy én már megint egy ’kellemeset a hasznossal’ munkában próbálom ki magam. Bár valamennyire sikerült lecsillapítanom a kedélyeket, szinte el kellett otthonról farolnom a kocsival, hogy ideérjek végre” – mondta Bárdosi, akinek egykori tanítványa is a versenyzők között volt.

„Az egyik hölgy évekig járt hozzánk edzésre, még versenyt is nyert a felkészülésünknek hála. Ez némileg oldotta a zavaromat, ennyi szép és csinos hölgy közelében ugyanis nemigen voltam még. Az edzéssel azonban nem fukarkodtunk Norbival. Bár itt minden hölgy rendkívül sportos, úgy voltunk vele, hogy ha már minket kértek fel edzést tartani, akkor csináljuk rendesen. Mi ahhoz értünk, hogy a küzdősportolókat hogyan kell edzeni. Ebből adtunk egy kis ízelítőt a versenyzőknek, akik igen komolyan vették az edzőgyakorlatainkat” – árulta el Bárdosi, akinek cimborája, Növényi Norbert is beleadott apait-anyait az edzésbe.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert újabb helyettesítést vállalt
Fotó: Sláger TV

„Kezdetben azt hittem, hogy Sanyi csak viccel, hogy erőnléti edzést akar tartani a hölgyeknek. Azonban rendkívül komolyan vette ezt az egészet. Bár én már nem vagyok huszonéves, igyekeztem én is megmutatni, hogy ennyi idősen is lehet fittnek lenni. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a hölgykoszorú nem adott extra motivációt az edzéshez. Azért egy ilyen munkát mind Sanyi, mind én, meg tudnánk szokni” – vallotta be a Sláger TV-n látható A helyettesítők című műsorban Növényi Norbert.