RETRO RÁDIÓ

„Akkor is mi leszünk a legnagyobbak!” – íme a Dancing with the Stars kisembere





A paralimpikon úszó kétségtelenül a legkülönlegesebb megjelenésű versenyzője a Dancing with the Stars harmadik évadának. A kisember pontosan tudja, hogy a megjelenése nem hétköznapi, de már most biztos benne, hogy képes lesz gyorsan meggyőzni a nézőket arról, hogy ő nem a műsor bohóca, hanem az egyik legelhivatottabb versenyzője.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.10.
látványos

Még egyetlen tánclépést sem tett, mégis minden szempár Iván Bencére szegeződött, amikor hétfő este kisétált a TV2 Dancing with the Stars című műsor sajtótájékoztatóján a színpadra. Nem csoda a nagy figyelem, Bence kívül-belül különleges ember. A pécsi születésű, Eb-ezüst­érmes parasportoló, 2021 legjobb paraúszójának választott fiatalember a kis növése miatt eleve feltűnő jelenség, pláne most a mellette tűsarkúban tipegő Stana Alexandra háromszoros show-tánc-világbajnok társaságában. A külső azonban nem minden, a sportoló a világ legjobbjait utasította nemrég az ötkarikás játékokon maga mögé. Egy igazi harcos, aki méltósággal és büszkén viseli mindazt, amit az élet elvett és adott számára – írja a Bors.

Fotó: Bors

Nem ő az első kis növésű versenyző

Nyugodtan szólíthattok kisembernek – oldja azonnal a feszültséget Bence, aki látja az őt körülálló újságírókon, hogy zavarban vannak. Megszokta már, hogy így megy ez, sajnos kevés ember van még ebben az országban, aki zsigerből tudná, hogyan kell udvariasan viselkedni azzal, aki megjelenésében nagyban különbözik az átlagtól.

Nem én leszek az első kis növésű ember, aki a Dancing műsorában táncol – folytatta lendületesen. – Németországban, sőt a francia Dancingben is volt egy-egy paralimpikon, mint én. Ők remek kreativitással és humorral meg tudták oldani ezt a helyzetet, és úgy gondolom, hogy Stana Alexandrával mi is meg tudjuk majd ugrani.

„Kisember vagyok, de nem bohóc!”

Amikor a Bors arról beszélgetett Bencével, hogy ha a szereplésének a kulcsa a humor lesz, akkor miképp tudja majd megoldani, hogy ne legyen bohóckodás a színpadi jelenléte, nagyon határozottan felelt:

Kisember vagyok, de nem bohóc! Kreatív vagyok, kitartó. Egy sportember, aki nem szeret veszíteni.

Ekkor Stana Alexandra vette át a szót:

A köztünk lévő barátságnak mindjárt a kezdetén teljesen őszintén kommunikálunk a helyzetről. A lehetséges hátrányokról és természetesen az előnyökről is, amit pont a párosunk különlegessége folytán kaptunk ajándékba a sorstól. Megbízunk egymásban annyira, hogy folyamatosan visszajelzést adunk a másiknak arról, hogy miről gondolja azt, hogy belefér, és miről nem, akkor ez egy nagyon jól működő partnerség lesz a jövőben – mondta.

Nem kap könnyített koreográfiát

– Azt gondolom, hogy Bencében megvan az a komolyság és akaraterő, ami egy versenyzőnek szükséges. Mi ugyanolyan nehéz koreográfiát fogunk tanulni, mint a többiek, semmiben nem lesz kivétel. Természetesen vannak olyan adottságok, amikhez alkalmazkodnunk kell, de a tánc világában rengeteg olyan lehetőség van, amivel kifejezhetjük az érzelmeinket.

– Elsőre talán kicsinek látszom, de minden erőmmel azon leszek, hogy akkor is mi legyünk a legnagyobbak!





Ezeket olvastad már?
Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Cuki Benike” – édes fotón mutatta meg kisfiát Szinetár Dóra

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

„Fülikém? Mi a baj?” – barátjáért aggódik Csuti, sírva jelentkezett be a TV2 sztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás